Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Montazamis erkännande om tidigare männen – bråken med maken

Foto: ANDREAS L ERIKSSON / STELLA PICTURES ANDREAS L ERIKSSON
Foto: DAVID SICA / STELLA PICTURES DAVID SICA

Hon är den mest omtyckta Hollywoodfrun i ”Svenska Hollywoodfruar” – men har också okända sidor.

Nu avslöjar tv-profilen bråken med maken, hur många kärlekspartners hon har haft – och vad som hände när hon var nära att gripas av polis.

– Jag blev jätterädd, säger Maria Montazami i en intervju med Hänt.

”Svenska Hollywoodfruar”-profilen Maria Montazami, 53, har blivit känd i Sverige för sin lugna röst och sin kärlek till ”tassels”.

Men bakom den lugna ytan hos den blonda Hollywoodfrun, så döljer sig många andra okända sidor.

I en intervju med Hänt berättar Montazami nu om relationen med maken, och sitt kärleksliv innan hon träffade maken Kamran Montazami.

Bråken med maken

På frågan om hur många ex-partners Maria Montazami har haft innan hon gifte sig, är tv-profilen avig till att svara.

– Det är väl jätteoviktigt? Det beror på hur man räknar. Inkluderar man alla intima och ointima så är det kanske tio-femton. Det är ganska lågt nummer, säger Maria Montazami till Hänt.

Hon berättar också vad som får henne och maken Kamran att börja bråka – han stör sig nämligen på hur mycket Maria Montazami sitter med mobilen hemma när de umgås. Ett problem som Hollywoodfrun tycker att hennes partner också har.

– Framför mobilen. Det är väl en klassiker? Men jag tycker att han är värre än jag är. Jag brukar titta jättesurt på honom, säger hon i Hänt.

Var nära att bli arresterad av polis

Montazami bråkar inte bara med maken – hon har även hamnat i bråk med en polis, och varit nära att bli arresterad. Hollywoodfrun körde för fort, när hon stoppades av polis, som sedan tyckte att hon pratade för mycket.

– Ja, en gång. Jag for ut för fort på vägen från en utfart, tyckte en polis. ”Håller du inte truten nu så arresterar jag dig”, sa han. Jag blev jätterädd, berättar Maria Montazami.