Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Döttrarna Montazamis konkurrens med mamma – i nya tv-satsningen

Maria Montazami.Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES

Mamma Maria Montazami är redan känd från TV3:s "Svenska Hollywoodfruar"  nu är det döttrarnas tur.

Sara och Hanna Montazami blir nu tv-konkurrenter med mamma när de är huvudpersoner i nya programmet "Venice beach" på TV4 Play.

– I vårt liv är vi alltid ”all over the place” och har så mycket på gång hela tiden, säger Sara Montazami.

I "Svenska Hollywoodfruar" på TV3 får tittarna följa bland annat Maria Montazamis lyxiga liv i Hollywood.

Nu följer hennes döttrar Sara och Hanna i mammas fotspår – men på en konkurrerande kanal. Montazami-systrarna är två av sju svenska tjejer som är med i nya satsningen "Venice beach" på TV4 Play.

I programmet får tittarna följa de sju tjejerna igenom deras liv i Los Angeles. Sara Montazami menar att hennes liv är "precis som på film" – något hon och systern Hanna nu vill dela med sig av i programmet.

– Vad jag älskar med Venice är att du kan vara precis den du är utan att någon lägger sig i. It is just like the movies. I vårt liv är vi alltid ”all over the place” och har så mycket på gång hela tiden. Ni kommer verkligen att få smaka på vad ett liv i Venice innehåller, säger Sara Montazami.

Nya satsningen på TV4

Jonathan Nordin, exekutiv producent för programmet, tror att programmet kommer bli väl emottaget, och passar in bland realityprogrammen som är populära nu.

- TV4 Play-tittarna älskar den här genren och det känns roligt att nu få presentera ytterligare ett realityprogram med unga människor som delar med sig av sig själva. De har verkligen satsat allt för att kunna uppfylla sin dröm, säger Jonathan Nordin, exekutiv producent TV4.

"Venice beach" sänds på TV4 Play, och har premiär tisdagen 6 november. Nya avsnitt släpps varje tisdag och torsdag fram till nyår.

 

De får du träffa i Venice beach

Sara Montazami, 28 år & Hanna Montazami, 25 år:

Systerduon och sociala medieproffsen som tillsammans med sin mamma driver eget företag inom modeindustrin. Systrarna lever ett händelserikt liv i Venice Beach där jobb blandat med modefotograferingar, resor och episka strandfester är vardagsmat.  Inte nog med så är Sara och Hannas pojkvänner Rudy och Diego bästa vänner och hänger med på en hel del av äventyret.

 

Julia Bailey, 26 år:

Stockholmstjejen som lämnade Sverige för att gå i kusinen Malin Åkermans fotspår och satsa på sina skådespelardrömmar. Ett liv som innebär att känna rätt personer, springa på castings samt nätverka på Hollywoods alla event och fester. Julia bor ihop med maken Scott, och hunden Bear precis intill stranden. De älskar att starta dagen med en morgonsurf i Venice Beach.

 

Daniella Hernandez, 25 år:

Daniella flyttade till LA för 5 år sedan för att följa sin stora dröm, musiken. Hennes dröm är att försöka slå igenom som artist och släppa ett eget album. En resa som är långt ifrån en dans på rosor. Daniella jobbar främst med sitt egna projekt och drömmer om att släppa musik under en egen label.  Vid sidan av jobbar hon som bakgrundssångerska och har samarbetat med välkända artister som blanda annat Pitbull.

 

Sofia Isaksson, 26 år:

Luleåtjejen som flyttade till LA för att studera och träffade kärleken Howie, som driver en vingård i Malibu. När det inte pluggas till tentor eller testas viner på vingården spenderas mycket tid på båten i Venice. Sofias största kärlek är hunden Hairy, som är med dygnet runt alla dagar i veckan.

 

Sophie Angner, 28 år:

Mångsysslaren som jobbar som både kändis-tenniscoach, marknadsföringsproffs, eventplanerare och modell. Hennes mål är att bli nya Bindefeld och den lilla fritid hon får till spenderas antingen med maken Hakim eller på ett par rollerblades i Venice. Sophie upplever att det är svårt att få nära vänner i LA, då de flesta svenskar bara stannar några år.

 

Lina Cedmer, 30 år:

Lina flyttade till LA för att plugga på välkända UCLA, vilket i sin tur ledde till drömjobbet på Svenska modejätten Odd Molly. Hon är singeltjejen som sällan tackar nej till sammankomster och fester, och som njuter av det nöjesutbud LA erbjuder till fullo. Lina glider runt med sin stora gröna Jeep Wrangler, och det är inte svårt att känna igen henne på gatorna i Venice.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.