Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Deltagarens besvikelse – på festen: ”La sig innan läggdags”

Monalisa Skinnari är aktuell i ”Ex on the beach” 2019. Foto: Emelie Granqvist/Dplay
Startåttan i årets säsong av ”Ex on the beach”. Foto: Dplay

Monalisa Skinnari är tillbaka i tv-rutan - intar nu ”Ex on the beach”.

Med höga förväntningar flydde hon den svenska vintern, men möttes inte helt av det hon hoppats på.

– Folket var lite lugnare än jag hade förväntat mig, de gick och la sig innan läggdags, säger Monalisa Skinnari.

Monalisa Skinnari, 23, från Sundsvall är ett välkänt ansikte för de allra mest inbitna dokusåpa-fansen. Hon har tidigare synts i TV3:s satsning ”Cirkus Magaluf” år 2016. Nu är hon tillbaka i rutan, när hon intar stranden i ”Ex on the beach” som deltagaren Josef ”Loco” Sattarovs, 27, ex.

Den svenska vintern lockade inte Monalisa och när hon fick frågan om hon i stället ville vara i programmet tackade hon snabbt ja.

– Jag kände att vintern hemma i Sverige var jäkligt tråkig och jag var väldigt uttråkad. Jag ville ut på äventyr, berättar Monalisa Skinnari.

Monalisa Skinnari: ”Var faktiskt lite besviken”

Det var många tankar som gick runt i huvudet när det var dags att åka till Karibien, där programmet spelades in. Monalisa Skinnari berättar att man inte visste vad man skulle förvänta sig och mest såg fram emot att träffa sköna människor och festa i solen. Något som inte helt blev som hon förväntat sig.

– Jag var faktiskt lite besviken när det kom till festerna. Det var för lite drag, säger Monalisa Skinnari.

Hon förklarar att hon hade förväntat sig att folk skulle vara lika galna som henne, att det skulle vara fest på högsta nivå. Men menar att hon inte upplevde att det var så.

– Folket var lite lugnare än jag hade förväntat mig, de gick och la sig innan läggdags, säger Monalisa Skinnari.

23-åringen beskriver att hon under hela säsongen försökt dra i gång huset och säger att man kommer få lite allt möjligt från henne i programmet.

”Den konflikten kanske hamnade på mig”

Hon beskriver sig själv som en öppen person med starka åsikter, som hon gärna delar med sig av om hon har något att säga om saken. En egenskap som bidrar till att hon under säsongen hamnar i en hel del konflikter.

– Det kanske inte hade med mig att göra men så la jag mig ändå i för att jag tyckte på ett visst sätt och så slutade det med att den konflikten kanske hamnade på mig fast den inte hade varit på mig om jag bara inte hade sagt min åsikt, förklarar hon.

Monalisa Skinnari förklarar att hon är en känslomässig person. känslorna går som en bergochdalbana, i bland går det inte riktigt att styra över dem. Något som varit extra tydligt inne i huset.

Att vara instängd så länge med samma människor, utan någon kontakt med omvärlden gör att allt förstärks, menar Monalisa Skinnari. Ett dygn känns som ett helt år och relationerna kan svänga snabbt.

– Ena dagen så kan du ju älska en person och andra dagen kanske du hatar den personen, sedan den tredje dagen så är man vänner igen, säger Monalisa Skinnari.

Ex on the beach” sänds torsdagar och söndagar på Dplay.