Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Mollys oväntade hyllning till Danny efter svåra uppbrottet

Molly Sandén och Danny Saucedo har brutit upp.
Molly Sandén och Danny Saucedo bröt sin förlovning i mars i år.
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ / IBLAB
Danny Saucedo berättar om känslorna han har för Molly Sandén i dag.
Foto: HENRIK JANSSON
Molly Sandén hyllar sin ex-kärlek på Instagram.
Foto: MAJA SUSLIN/TT / TT NYHETSBYRÅN

Molly Sandén och Danny Saucedo bröt sin förlovning i mars i år efter sex år tillsammans.

Efter Saucedos senaste show på sin nuvarande ”The runaway show”, väljer nu Molly Sandén att hylla ex-pojkvännen i ett känslosamt inlägg på Instagram.

”DU är magisk Danny. Vilken jävla stjärna du är”, skriver hon. 

Det var i mars som artisten Molly Sandén gick ut i radiokanalen Mix Megapol och bekräftade att relationen med Danny Saucedo var över.

– Jag växte ur den person jag var i början av vårt förhållande, jag hade svårt att bli en fullständig person när jag levde så tätt inpå någon som hade känt mig så länge. Och jag kände mig inte längre som jag gjorde när vi blev tillsammans, berättade hon för Dagens Nyheter i början av maj.

Sedan dess har Molly Sandén hunnit släppa albumet ”Det bästa kanske inte hänt än”, där hon har berättat att många av låtarna handlar om uppbrottet med Danny.

Men trots att Molly Sandén hintat att hon hittat en ny kärlek, bland annat genom att ange att hon är ”i ett förhållande” på sin Facebook-profil, så tycks känslorna för ex-pojkvännen fortfarande vara starka. Åtminstone när det kommer till hans artisteri.

Molly: ”Kanske reagerar jag extra starkt?”

”Fan asså. Har skrivit om denna caption 17 gånger nu för jag vet inte riktigt hur jag ska kunna beskriva den här showen med ord...men...AJ...Och Wow... storslaget, vackert och sjukt känslosamt”, skriver hon i ett Instagraminlägg, efter att ha sett sin tidigare fästmans show på The Theatre i Gothia Towers i Göteborg under lördagskvällen.

Molly Sandén fortsätter:

”Kanske reagerar jag extra starkt? Kanske inte. Den är ju ba helt magisk. DU är magisk Danny. Vilken jävla stjärna du är. Å vilket stjärnteam du har skapat dig!”.

Danny Saucedo själv berättade så sent som efter lördagen show för Expressen om sina känslor för de före detta kärleken.

– Hon är någon som jag vill ha kvar i mitt liv på något sätt, och jag är bara ledsen för vad som hände. Och det här är mitt sätt att uttrycka det på. Hon är en fantastisk människa. Och jag älskar henne och kommer alltid att göra det.

Danny Saucedo berättade också om den svåra tiden efter uppbrottet i lördagens avsnitt av TV4-programmet ”Så mycket bättre” där han i sin tolkning av en Petter-låt lade till en egen vers om en sprucken förlovning.

För Expressen har han bekräftat att versen handlar om exflickvännen.

– Ja, det är såklart det gör. Det är ganska obvious.

– Jag fick någonstans komprimera in alla känslorna som jag gått runt och känt väldigt länge, i en låt.

Expressen söker Molly Sandén.

https://www.instagram.com/p/B49_X0fHL85/

Tusse Chiza sjöng med Molly Sandén

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.