Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Mollys offentliga ord till Danny efter uppbrottet

Molly Sandén och Danny Saucedo har gjort slut, efter sex år tillsammans.
Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
Men trots uppbrottet stöttar paret varandra på sociala medier, och bara timmar efter att ha erkänt separationen skickar Sandén en hälsning till exet.
Foto: PATRIK ÖSTERBERG / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ
Danny Saucedo.
Foto: MAGNUS LILJEGREN / STELLA PICTURES MAGNUS LILJEGREN

Molly Sandén och Danny Saucedo har gjort slut, efter sex år tillsammans.

Men trots uppbrottet stöttar paret varandra på sociala medier, och bara timmar efter att ha erkänt separationen skickar Sandén en hälsning till exet.

”Fin” skriver Molly Sandén till en bild på Danny Saucedos Instagram.

Det var i en intervju i ”Gry Forssell med vänner” på Mix Megapol som Molly Sandén på fredagen avslöjade att hon och fästmannen Danny Saucedo har brutit sin förlovning och gjort slut.

– Jag festar ensam just nu, så att säga, säger Molly Sandén i radiointervjun.

Hur länge det var sedan paret gick skilda vägar framkommer inte i intervjun, men Molly Sandén förklarar att det känns sorgligt – men ser samtidigt det positiva i situationen.

– Ja det kanske är lite deppigt men det kan också vara något fint med det på något sätt, det behöver inte alltid vara en dans på rosor, berättar hon i ”Gry Forssell med vänner”.

Har fortsatt kontakt

Men trots att paret har separerat efter att ha varit tillsammans i sex år, så har paret valt att fortsätta ha kontakt.

När Danny Saucedo under fredagen publicerade en bild på sig själv på sitt Instagramkonto valde Molly Sandén att kommentera bilden med en komplimang.

”Fin” skriver Molly Sandén till bilden.

Danny visar sitt stöd för exflickvännen Molly

Även Danny Saucedo var noga med att visa sitt stöd för exflickvännen. På fredagseftermiddagen publicerade Danny Saucedo en reklambild för Molly Sandéns nya musik, något han illustrerade med en hjärt-emojji och en eld-emoji.

I intervjun med Gry Forssell berättar Molly Sandén att hon väljer att släppa ny musik så pass kort tid efter sitt senaste album för att hon har mycket att berätta.

– Nej, det var det inte, det bara blev liksom. Jag har haft så mycket att få ur mig, tror jag, så vi kände att vi måste ut med ett till innan sommaren, säger Molly Sandén i sändningen, på frågan om den nya musiken var planerad.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.