Mollys kärlekshemlighet med Danny Saucedo

Danny Saucedo och Molly Sandén.
Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES
Foto: /IBL / /IBL

Molly Sanden känner sig kär och trygg med fästmannen Danny Saucedo. 

I en intervju med ”Svensk Dam” berättar hon att hemligheten bakom deras kärlekslycka är de uppvaktar varandra i vardagen.

– En vardagsrumspicknick på golvet, frukost på sängen helt oväntat eller en liten skål med mitt favoritgodis på bordet, säger hon.

Molly Sandén, 26, och Danny Saucedo, 32, stod på scenen tillsammans under julgalan 2012 – kort därefter slog kärleken till. 

Efter sex år tillsammans har paret det bättre än någonsin. I en intervju med ”Svensk dam” berättar Molly Sandén att hon känner sig kär och harmonisk. 

Sångerskan avslöjar hemligheten bakom parets kärlekslycka.

– Omtanke om de små grejerna. Att man har tänkt till och inte köper något bara för köpandets skull. En vardagsrumspicknick på golvet, frukost på sängen helt oväntat eller en liten skål med mitt favoritgodis på bordet! Vi är båda två bra på att uppvakta varandra i vardagen vilket är jätteviktigt för relationen, säger hon i ”Svensk dam”.


LÄS MER: Molly Sandén avslöjar – isolerade sig helt 


Stöttar varandra i alla lägen

För tre år sedan friade Danny Saucedo till Molly Sandén på toppen av Kilimanjaro i Tanzania. Paret är förlovade och stöttar varandra i alla lägen.

– Det måste få gå upp och ner, dipparna gör en starkare, men det viktiga är att hitta trygghet i sig själv och i andra, att ha bra personer runt sig, säger Sandén.

Nyligen hyllade Danny Saucedo sin flickvän inför en konsert på Gröna Lund.

”Jag har aldrig träffat en starkare och mer målmedveten person än dig och i kväll får du glänsa och njuta av allt ditt fokus. Du är en stor inspiration älskling”, skrev han på Instagram.

https://www.instagram.com/p/BmisUxZhwHT/?hl=sv&taken-by=dannysaucedo

Expressen har sökt Molly Sandén.


LÄS MER: Molly Sandén berättar om destruktiva krisen  

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.