Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Molly Sandéns tårar – när hon pratar om uppbrottet

Det här är Molly Sandén.
Molly Sandén börjar gråta när hon tänker på uppbrottslåten.Foto: SVT Play
Danny Saucedo och Molly SandénFoto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES

Molly Sandén är högaktuell med en ny skiva, som skildrar uppbrottet med före detta fästmannen Danny Saucedo.

Och när hon medverkar i Per Sinding-Larsens musikprogram ”PSL” så brister hon i gråt när hon pratar om uppbrottslåten ”Hata mig”.

– Jag kan nästan inte lyssna på den, säger hon i programmet.

Det var i början av mars som Molly Sandén, 26, berättade att hon och pojkvännen Danny Saucedo, 33, gått skilda vägar – efter sex år tillsammans. Och nu väljer båda parterna att släppa ny musik, som handlar om deras uppbrott.

Molly Sandén medverkar nu i det senaste avsnittet av Per Sinding-Larsens musikprogram ”PSL” på SVT Play, och där berättar hon om hennes stora musikaliska kliv.

– När jag skrev ”Större” så var jag i början av en ny fas, att jag försökte hitta mig själv på nytt. Medan den här plattan är lite nästa steg, det är lite 2.0. Jag har valt en riktning nu, säger hon.

”Blir typ lite rörd”

Sedan börjar Molly prata om vilken låt som väcker mest känslor i henne.

– ”Hata mig” kommer bli en hjärtelåt. Jag kan nästan inte lyssna på den. Jag blir typ lite rörd. Det var den vi skrev sist, så det blir typ naturligt att den blev närmst., säger hon och får tårar i ögonen.

Per Sinding-Larsen frågar vad det är hon vill berätta i låten.

– Jag ber honom att hata mig, för då blir det lättare. Jag vet inte varför jag gör det. Det är för svårt annars. Det är för svårt att gå om det är fint, säger Molly Sandén i SVT-programmet.

Släppte nyligen sitt breakup-album

Hennes nya platta ”Det bästa kanske inte hänt än” släpptes i förra veckan, och Molly har varit öppen med att det rör sig om ett breakup-album.

– Det är väl så klart oundvikligt att jag skrivit om det jag gått igenom och det som tagit mest av min tankekraft. Men det är ändå väldigt mycket fokus på mig, berättade hon tidigare i en intervju med Elle.

Så ser prognosen ut för kommande dagarna