Molly Sandéns semesterlycka med kärleken: ”Stökiga kvällar”

I september förra året berättade Sandén om pojkvännen
Foto: Instagram

Sommaren är här och det med besked!

Molly Sandén njuter till fullo och delar med sig av bilder från semestern tillsammans med pojkvännen David Larsson – och Alex Schulman. 

”Jag är kär”, skriver hon på Instagram. 

Sommaren har tagit ett hårt grepp om Sverige och många svenskar laddar upp sig under semestern. En av dem är Molly Sandén, 29. 

På Instagram visar hon upp bilder och videor från härliga tider på Gotland där bland annat Alex Schulman, 45, och Sigge Eklund, 45, ses häva öl. På flera tittar hon även lyckligt in i kameran tillsammans med kärleken David Larsson, 33. 

Molly Sandén och David Larsson.
Foto: Instagram

”Soliga dagar, stökiga kvällar, suddiga bilder & skarpa samtal. Gotland har visat upp sina allra bästa sidor och jag ger mig. Jag är kär”, skriver Sandén lyckligt. 

https://www.instagram.com/p/CRpHt3QrpTj/

Berättar om tidigare relationerna

David Larsson debuterade nyligen som skådespelare i Viaplays serie ”Två systrar” som karaktären ”Martin”.

I en pressvideo berättade han då om uppoffringar han hade gjort för kärleken. 

– Jag har turnerat med ett band i nio månader om året i större delen av mitt vuxna liv och det funkar inte längre, då måste man tumma på några grejer.

Då berättade han också om sina tidiga relationer. 

– Jag har tagit allting, alltså all den kärlek som Martin har känt för Vanessa, tar man ju någonstans ifrån så det är klart att jag har upplevt de här sakerna och liksom första messen, ska jag våga messa, första gången man håller någon i handen, första kyssen. Det kommer någonstans ifrån, jag har varit kär några gånger i livet. 

Molly Sandéns känga – till Peter Jihde

Molly Sandéns känga – till Peter Jihde

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.