Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Molly Sandéns nya look: Visar upp lila hår

Här är Molly Sandéns nya look.
Molly Sandén i den djupröda nyans fansen är vana att se henne i.
Foto: Robert Eklund
Molly och pojkvännen Danny Saucedo.
Foto: Olle Sporrong

I flera år har Molly Sandén sportat en djupt röd ton i håret.

Nu har artisten gett sitt hår en makeover och färgat det lila.

Molly Sandéns röda färg har bytts ut mot en pastellfärgad lila. Det är på Instagram och Facebook som 22-åringen visar upp sin nya frisyr för sina totalt över 450 000 fans och följare.

I sina uppdateringar delar artisten med sig av en bild på sig själv med den nya frisyren.

"Okej så det här hände", skriver artisten på sin Instagram.

Sandén tackar även kändisfrisören Bobby Oduncu som klippt och färgat både politiker, artister och kända bloggare. Tidigare har Oduncu fixat bland andra "Paradise hotel"-vinnaren Paulina "Paow" Danielsson, "Idol"-deltagaren Sibel Redzep, Hannah Graaf och blivande prinsessan Sofia Hellqvists hår.


https://instagram.com/p/1fUDDkwV0O/

LÄS MER: Mollys bröstfint lurade alla

"Hetsigt tempo"

Molly Sandén flyttade nyligen tillbaka till Sverige efter att ha bott tillsammans med pojkvännen Danny Saucedo i Los Angeles under en länge tid.

– När vi blev ihop var det skönt att åka till Los Angeles, för att komma bort från det. Förhållandet var nytt och det var skönt att landa i sig själv. Drömmen jag hade för några år sedan har lite raserats under åren där. Jag har tappat sugen för det livet. Det är ett sådant hetsigt tempo och så ytliga människor, har hon berättat.

Trendigt med färg

Även kändisdottern och programledaren Kelly Osbourne har sportat den ljuslila tonen i sitt korta hår. Även Kardashian-systern Kylie Jenner är ett fan av pastellfärgat hår.

Nyligen premiärvisade hon upp en förlängd tealfärgad frisyr hon skaffat sig inför festivalen Coachella i Kalifornien.

Men på varje bild där Jenner visat upp sin frisyr har hon burit en keps, något som fått fans och följare att spekulera i om det egentligen är en peruk som hon använder.

Även Kim Kardashian överraskade nyligen sina följare med att visa upp en platinablond frilla.

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.