Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Molly Sandéns ilska: "Jag blir förbannad"

Molly Sandén ä rtrött på att prata om Danny Saucedo.
Foto: OLLE SPORRONG
Danny Saucedo.
Foto: HENRIK JANSSON / GT/EXPRESSEN
Molly Sandén ville lämna TV4:s "Nyhetsmorgon" mitt under intervjun.
Foto: EXPRESSEN

Molly Sandén är trött på att jämt prata om fästmannen Danny Saucedo.

När hon var gäst i TV4:s "Nyhetsmorgon" hade hon blivit lovad att slippa prata om artistpojkvännen – men trots det togs ämnet upp.

– När det här dyker upp på skärmen så blir jag förbannad, berättar Molly Sandén i podcasten "Värvet".

Genom sin karriär har Molly Sandén, 25, haft flera kända pojkvänner - både Eric Saade och Danny Saucedo. Men artisten tycker att hennes kärleksliv har överskuggat hennes artistkarriär, och är trött på att prata om fästmannen Saucedo, säger hon i podcasten "Värvet".

I podcasten berättar hon om ett besök i TV4:s "Nyhetsmorgon", där hon hade blivit lovad att slippa prata om Danny Saucedo. Men trots löftet så dyker ämnet upp under den direktsända intervjun.

Molly Sandén: "Ska jag bara resa mig upp och gå"

– När det här dyker upp på skärmen så blir jag förbannad. Jag försöker under de här millisekunderna avgöra hur allvarligt det här känns. Ska jag bara resa mig upp och gå eller ska jag försöka skratta bort, eller hur ska jag hantera det här, säger Molly Sandén i "Värvet".


LÄS MER: Molly Sandén hyllas för avklädda bilden


Molly Sandén: "Han blev jättestressad"


LÄS MER: Fansen hyllar Molly Sandén efter avklädda bilden i vattnet


Intervjun, som gjordes av programledaren Jesper Börjesson, är ett svart hål för Sandén, som säger att hon inte minns något av vad som hände.

– Men jag kände ju att han blev jättestressad, för han kände nog på mig att det här nog inte riktigt var okej, säger hon i podcasten.

Molly Sandén gjorde klart intervjun trots frågorna om Danny Saucedo, men står fast vid att det är viktigt att sätta ner foten.

– Något jag försöker lära mig är att inte försöka vara alla till lags hela tiden. Att faktiskt säga i från när man tycker att man blir behandlad fel. Det är ju jag som bestämmer, och om jag bara låter folk trampa på mig då blir det till en vana, säger Molly Sandén i "Värvet".

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.