Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Molly Sandéns hyllning till Gina Dirawi – uppmaningen till alla

Dirawis sexskämt: "Butt plug eller strap-on? Ta båda!"
Foto: STINA STJERNKVIST/TT / TT NYHETSBYRÅN
Foto: STEFAN JERREVÅNG/TT / TT NYHETSBYRÅN

Gina Dirawi har gjort comeback som programledare. 

Nu hyllas hon av Molly Sandén som har en uppmaning till alla. 

”Kan vi också snälla ta ett moment och bara avguda denna otroligt begåvade, hysteriskt roliga och övermänskligt vackra kvinna?”, skriver artisten på Instagram. 

På måndagskvällen gjorde Gina Dirawi, 31, comeback som programledare för Guldbaggegalan.  

– Jag tror att det var tajmingen som fick mig att tacka ja. När jag slutade med tv kände jag mig helt klar, det fanns inget i mig som ville. Jag kände att jag hade gjort det mesta man kunde göra och jag kände att det var en bransch som var starkt emot vissa förändringar som jag ville se. De ville ha det på sitt sätt och det fattar jag, men då kände jag att då ska jag nog inte vara här. Många påstod att: ”vi vill ha dig, du är så rolig” men sedan när jag skulle göra mitt jobb så ville de ta bort alla delar som gör att jag kan göra mitt jobb bra, berättar hon i en intervju med Nöjesguiden. 

Vågade sexskämten

När Gina Dirawi var tillbaka på måndagskvällen och pratade om den hyllade ”Pleasure”, som handlar om 20-åriga Bella som flyttar till Los Angeles med drömmen om att bli nästa stora porrstjärna, passade hon på att dra vågade skämt. 

– ”Pleasure” är nominerad till sju kategorier, bland annat för ”Bästa kostym”. Ja, det måste ju ha varit världens enklaste jobb. ”Vad ska vi ha för kläder i den här scenen? Är det butt plug eller strap-on? Jag vet inte!” Ta båda! Tryck in allt bara, sa Gina Dirawi från scenen.

Och comebacken tycks ha gått hem hos många – en av de som verkligen gillar Gina Dirawis insats är artisten Molly Sandén, som själv var på plats under galan. 

”Kan vi också snälla ta ett moment och bara avguda denna otroligt begåvade, hysteriskt roliga och övermänskligt vackra kvinna?”, skriver artisten på Instagram. 

Foto: Instagram

Det gjorde Gina Dirawi efter hon försvann 

Så var tog Gina Dirawi egentligen vägen efter att hon lämnade rampljuset tidigare? Hon åkte ut och reste – för att hitta sig själv. 

– När man blir känd redan som ung och blir bedömd av alla börjar man tänka allt de tycker om sig själv: ”Jag kanske är som de säger att jag är och det är därför jag får ta emot det här hatet”. Det kändes skitviktigt för min utveckling att se att det här lilla livet jag har i Sverige, det behöver inte alltid vara så. Det var hundra procent en flykt från allt, mitt resande. Jag tror också att jag bara åkte runt för att se var jag vill bo, vad som ska bli mitt hem och min trygghet. Men också för att jag är en äventyrslysten person och har ogillat att vara på samma plats för länge sedan jag var barn, säger hon i intervjun med Nöjesguiden. 

Snackisarna från röda mattan: 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.