Molly Sandéns dilemma med exen – valde Danny

Molly Sandéns låt nominerad till Oscarsgalan
Molly Sandén.
Foto: EERO HANNUKAINEN / IBL
Molly Sandén och Danny Saucedo.
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ / IBLAB

Inför finalen av Melodifestivalen i lördags frågade Molly Sandén sina följare på Instagram vem av hennes ex de skulle rösta på – Eric Saade eller Danny Saucedo.

I ”Eftermiddag i P3” avslöjar artisten vem hon själv röstade på.

– Säg inget, säger Molly Sandén i radioprogrammet.

Artisten Molly Sandén lade under lördagskvällen ut ett inlägg på sin story på Instagram där hon visade upp sin sminkning inför finalen av Melodifestivalen. Artisten passade samtidigt på att skicka i väg en blinkning till två av kvällens tävlande.

”Den här eyelinern skriker väl mello-final ändå? Ps. Vem av mina ex röstar ni på?” skrev Molly Sandén på bilden.

Blinkningen var riktad mot Eric Saade och Danny Saucedo, två av Molly Sandéns tidigare pojkvänner, som båda tävlade i finalen.

I nästa story lade hon till:

”Äh jag slänger nog en röst på båda två”.

Avslöjar: Röstade på Danny

På måndagen gästade Molly Sandén ”Eftermiddag i P3” för att prata om låten ”Husavik” från filmen ”Eurovision song contest” som hon sjunger tillsammans med Will Ferrell. Ledmotivet blev under måndagen nominerad till Oscarsgalan för ”Bästa originallåt”.

Då passade programledarna på att ta upp bilden från Instagram och frågade Molly Sandén vem hon röstade på i Melodifestivalen.

– Jag röstade på Danny, säg inget till Eric, svarade Molly skämtsamt i radioprogrammet.

Danny om piken till Molly: ”Det var kul”

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.