Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Molly Sandéns beslut om Danny efter uppbrottet

Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES
Foto: SIGGE KLEMETZ / STELLA PICTURES SIGGE KLEMETZ
Foto: PATRIK ÖSTERBERG / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ

För några dagar sedan meddelade Molly Sandén att hon och fästmannen Danny Saucedo gått skilda vägar. 

Nu avslöjar hon att det inte var planerat att berätta om uppbrottet. 

– Nej, absolut inte, för läser man vad jag sa så var det ”jag festar ensam nu”. Så bara bam, ”De har gjort slut!”, så jag kommer inte svara, säger Molly Sandén i ”P3 Morgonpasset”.

Förra veckan avslöjade Molly Sandén, 26, i Mix Megapols sändning att hon och fästmannen Danny Saucedo, 33, har gått skilda vägar efter sex år som par.

Det var när hon gästade ”Gry Forssell med vänner” i Mix Megapol som Molly Sandén avslöjade att de har brutit sin förlovning och gjort slut. När hon fick frågan om hon är singel berättar Molly Sandén:

– Jag festar ensam just nu så att säga, säger hon och fortsätter: 

– Ja det kanske är lite deppigt men det kan också vara något fint med det på något sätt, det behöver inte alltid vara en dans på rosor, berättar hon.

Under torsdagsmorgon gästade hon ”P3 Morgonpasset” fick då frågan om hon hade planerat att prata om förhållandet och avslöjade vändningen i intervjun för några dagar sedan. 

– Nej, absolut inte, för läser man vad jag sa så var det ”jag festar ensam nu”. Så bara bam, ”De har gjort slut!”, så jag kommer inte svara, säger Molly Sandén när förhållandet med Danny Saucedo kommer på tal. 


Molly Sandén: ”Mår faktiskt väldigt bra”

Molly Sandén berättar att hon under hösten inte mått särskilt bra. 

– Jag hade en liten svacka i höstas, säger hon i ”P3 Morgonpasset”. 

Samtidigt säger Molly Sandén att hon tycker att hon är på en bra plats i livet nu.

– Det jag kan säga är att jag mår faktiskt väldigt bra. Efter intervjun i Mix Megapol visade Molly och Danny att de fortfarande bryr sig om varandra. Danny Saucedo publicerade en bild på sig själv på Instagram, och i kommentarsfältet skrev Molly Sandén ”fin”. 

Och samtidigt publicerade även Danny Saucedo en reklambild för Molly Sandéns nya musik, något han illustrerade med en hjärt-emojji och en eld-emoji.

Därför släpper hon nytt våren 2019

Molly Sandén är aktuell med singeln ”Den som e den” och ett nytt album. Något som inte var planerat då hon för inte alls många månader sedan släppte skivan ”Större”. Men inspirationen kom från oväntat håll, och den nya skivan fick tidigareläggas.

– Jag har haft så mycket att få ur mig, tror jag, så vi kände att vi måste ut med ett till innan sommaren, berättade Molly Sandén i Mix Megapols sändning.

Molly Sandén och Danny Saucedo hade varit ett par i sex år. De förlovade sig under en resa till Tanzania där de besteg berget Kilimanjaro. 

Expressen söker Molly Sandén för en kommentar. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.