Molly Sandén visar upp en ring på Instagram som nu får alla att undra om det är förlovningsringen. Foto: Sven LindwallMolly Sandén visar upp en ring på Instagram som nu får alla att undra om det är förlovningsringen. Foto: Sven Lindwall
Molly Sandén visar upp en ring på Instagram som nu får alla att undra om det är förlovningsringen.  Foto: Sven Lindwall
Molly Sandén och Danny Saucedo har förlovat sig. Foto: Sven LindwallMolly Sandén och Danny Saucedo har förlovat sig. Foto: Sven Lindwall
Molly Sandén och Danny Saucedo har förlovat sig.  Foto: Sven Lindwall
Molly Sandén och Danny Saucedo.Molly Sandén och Danny Saucedo.
Molly Sandén och Danny Saucedo.
Molly Sandén i Melodifestivalen 2016.Molly Sandén i Melodifestivalen 2016.
Molly Sandén i Melodifestivalen 2016.

Molly Sandén visar upp mystiska ringen

Publicerad

Danny Saucedo och Molly Sandén ska gifta sig.

Det var när de två besteg Kilimanjaro som Danny gick ner på knä och friade.

Nu visar Mollys Sandén upp en mystisk ring på Instagram – som nu får alla att undra om det är förlovningsringen.

Danny Saucedo friade till Molly Sandén när de besteg Kilimanjaro – och under lördagens final i Melodifestivalen skickade han ett sms för att påminna henne om det stundande giftermålet. Det fick Molly Sandén på andra tankar efter att Frans kammat hem segern.

– Det är därför jag är inte så ledsen, för jag visste hela tiden att jag hade något större att fira, sa hon efteråt.

Nu lägger Molly Sandén upp en bild från en fotografering på sin Instagram som väcker spekulationer. På vänster ringfinger har hon nämligen en ring, som mycket väl skulle kunna vara förlovningsringen.

 

 

 

 

LÄS MER: Danny Saucedo klar för "Så mycket bättre"

 

Danny friade till Molly

Det var när Molly satt i det så kallade "green room" bakom Melodifestivalen-scenen som Danny bedyrade sin kärlek för sin blivande fru.

När Molly Sandén satt i green room fick hon ett sms från kärleken.

– Han friade uppe på Kilimanjaros topp och där sa jag ja. Och under melodifestivalen nu skickade han ett sms när det gick lite dåligt för att jag skulle bli lite glad, förklarade Molly Sandén för Expressen.

 

LÄS MER: Danny Saucedo friade till sin Molly Sandén

 

Molly Sandén hade inte tänkt att relationen med Danny Saucedo skulle stå i fokus under tävlingen och väntade därför med att berätta om förlovningen.

– Vi beslutade att efter Melodifestivalen skulle vi komma ut med att vi är förlovade, säger hon.

Men efter att Aftonbladet skrivit om Dannys kärleksfulla meddelande blev det känt att de två i framtiden kommer att gifta sig. Det var när paret besteg Kilimanjaro i Tanzania, i syftet att samla in pengar till Barncancerfonden, som Danny gick ner på knä.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag