Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Molly Sandén om sin okända lillebror

Molly Sandén berättade först om sin lillebror i en intervju i SVT:s ”Carina Bergfeldt”
Foto: PILLAN THELAUS / SVT
Molly Sandén har skrivit en låt till sin halvbror.
Foto: ORLY ORLYSON/SHUTTERSTOCK / ORLY ORLYSON/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Under föräldrarnas skilsmässa fick Molly Sandén veta att hon hade en okänd halvbror.

Nu släpper artisten en låt om honom. 

I sin nya bok ”Dom ska veta” berättar Molly Sandén mer om sin tidigare okända lillebror.

När Molly Sandén, 28, var nio år gammal fick hon under föräldrarnas skilsmässa veta att hon hade en okänd halvbror. I sin nya bok berättar hon mer om relationen till sin bror och beslutet att prata offentligt om att hon har en lillebror.

– Det har alltid flimrat till som ett litet hugg i magen när jag har valt att inte berätta att jag har en halvbror. Precis som att jag har skjutit det på framtiden att kontakta honom så har jag känt att jag inte varit riktigt redo att berätta om det, förrän nu, skriver Molly Sandén i boken.

Molly Sandén: ”Skämts lite för hur jag hanterat situationen”  

Det var i en intervju i SVT:s ”Carina Bergfeldt” som Molly Sandén först berättade om sin okända halvbror.

– Jag har skämts lite för hur jag hanterat situationen, att jag inte har varit där för honom eller lärt känna honom, sa hon då i intervjun.

I sin bok berättar hon mer om intervjutillfället och beslutet att berätta om sitt syskon efter att programledaren själv berättat om relationen till sin egna, tidigare okända, halvbror.

Skriver låt om sin bror

Nyligen släppte Molly Sandén låten ”Lillebror” som handlar om hennes okända syskon. I sin bok berättar Sandén att hon efter att ha skrivit låten kontaktade sin bror för att berätta att hon skrivit en låt till honom.

– Låten är ett öppet brev, det är mycket av försöken till kontakt som tillslut blivit ”Lillebror”, skriver Molly Sandén i boken.

Carina Bergfeldt hittade en okänd bror.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.