Molly Sandén och Danny Saucedo har gjort slut

Molly Sandén berättade i morgonens sändning i Mix Megapol om uppbrottet från Danny Saucedo.
Foto: PATRIK ÖSTERBERG / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ
Artisten Molly Sandén, 26, är aktuell med ny musik och i morgonens sändning av ”Gry Forssell med vänner” premiärspelades artistens nya singeln ”Den som e den”.
Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
Molly Sandén och Danny Saucedo träffades 2012 och berättade öppet om sin kärlek i samband med Melodifestivalen 2013.
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ / IBLAB
Danny Saucedo.
Foto: HENRIK JANSSON / GT/EXPRESSEN
Foto: OLLE SPORRONG

Molly Sandén och Danny Saucedo har gjort slut. 

I morgonens sändning av Mix Megapol berättar artisten om uppbrottet från Danny Saucedo och den brutna förlovningen.

– Jag festar ensam just nu, så att säga, säger hon i programmet ”Gry Forssell med vänner”. 

Artisten Molly Sandén, 26, är aktuell med ny musik och i morgonens sändning av ”Gry Forssell med vänner” premiärspelades artistens nya singeln ”Den som e den”.

I samband med premiären berättar Molly Sandén att hon och Danny Saucedo, 33, har gått skilda vägar. När hon får frågan om hon är singel berättar hon:

– Jag festar ensam just nu så att säga, säger hon och fortsätter: 

– Ja det kanske är lite deppigt men det kan också vara något fint med det på något sätt, det behöver inte alltid vara en dans på rosor, berättar hon.

Molly Sandén avslöjar att hon inte hade planerat den nya skivan så kort efter senaste albumet ”Större” men att hon hade mycket att berätta.

– Nej, det var det inte, det bara blev liksom. Jag har haft så mycket att få ur mig, tror jag, så vi kände att vi måste ut med ett till innan sommaren, säger Molly Sandén i sändningen.


Danny Saucedo friade när de besteg Kilimanjaro

Molly Sandén och Danny Saucedo träffades 2012 och berättade öppet om sin kärlek i samband med Melodifestivalen 2013.

Inför alla hjärtans dag tidigare i år berättade Molly Sandén att hon förmodligen skulle äta geléhjärtan i logen och nämnde inte Danny Saucedo. 

– Jag ska faktiskt ha konsert då, så jag ska jobba. That's Life. Jag kommer förmodligen sitta och trycka en hel burk geléhjärtan i en loge någonstans. Det kommer vara min alla hjärtans dag, berättade hon då.

Artistparet förlovade sig under en resa när de besteg Kilimanjaro i Tanzania tillsammans i syftet att samla in pengar till Barncancerfonden tillsammans – och Molly Sandén berättade om frieriet efter Melodifestivalen 2016.

– Vi beslutade att efter Melodifestivalen skulle vi komma ut med att vi är förlovade, sa hon då.

Bröllopsplanerna sköts fram

Men bröllopsplanerna har sedan skjutits på framtiden och paret har valt att hålla en låg profil och bara berättat fåordigt om relationen i intervjuer de senaste åren.

I Danny Saucedos dokumentär ”Danny”, som sändes på TV4 i slutet av 2018 avslöjade artisten att han återvände hem från sin USA-satsning för att han ville sjunga på svenska – och för att han längtade hem till Molly Sandén.

– Jag vill hem till Nytorget, jag ville hem till min familj, min flickvän, och jag ville hem till mina vänner, berättade han i dokumentären då.

Han hyllade även Sandén inför en konsert på Gröna Lund på Instagram.

”Jag har aldrig träffat en starkare och mer målmedveten person än dig och i kväll får du glänsa och njuta av allt ditt fokus. Du är en stor inspiration älskling”, skrev han på Instagram då.

I en intervju med ”Svensk Dam” berättade Molly Sandén även om hemligheten bakom deras kärlekslycka – att de uppvaktar varandra i vardagen.

– En vardagsrumspicknick på golvet, frukost på sängen helt oväntat eller en liten skål med mitt favoritgodis på bordet, sa hon då.

Samtidigt avslöjade hon dipparna i förhållandet.

– Det måste få gå upp och ner, dipparna gör en starkare, men det viktiga är att hitta trygghet i sig själv och i andra, att ha bra personer runt sig, berättade Sandén också.

Expressen har pratat med Danny Saucedo som inte vill kommentera.

Expressen har sökt Molly Sandén.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.