Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Molly Sandén klar för Allsången är din 2022

Foto: Claudio Bresciani / TT NYHETSBYRÅN

En hel timme med sin egen musik – det blir Molly Sandén som tar över stafettpinnen när det gäller Allsångscenen är din på ”Allsång på Skansen”.

– 2012 medverkade jag i ”Allsång på Skansen” för första gången. Att få äga kvällen totalt, tio år senare, känns så mäktigt, säger Molly Sandén i ett pressmeddelande. 

Förra året var det Benjamin Ingrosso, 24, som fick hedersuppdraget att göra Allsångscenen är din på ”Allsång på Skansen”. 

Nu står det klart att det är Molly Sandén som tar över uppdraget. 

– Det känns riktigt stort att få göra Allsångsscenen är din precis som Laleh, Håkan Hellström och Lisa Nilsson gjort tidigare. Jag lovar att bjuda på en oförglömlig kväll med hela känslospektrat inkluderat och kanske får jag med mig några gäster också som kryddar kvällen lite extra. Tänk att det är MIN tur nu! Jag längtar, säger Molly Sandén i ett pressmeddelande. 

Det är klockan 21.00 den 9 augusti som Molly Sandén ställer sig på Sollidenscenen på Skansen med en hel timme av egna låtar. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.