Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Molly Sandén hyllas för avklädda bilden

Molly Sandén hyllas för sin bild på Instagram.
Foto: OLLE SPORRONG
Molly Sandén.
Foto: JONAS EKSTRÖMER / TT / TT NYHETSBYRÅN

Artisten Molly Sandén har pratat öppet om att hon haft en problematisk relation till sin egen kropp. 

Men nu visar hon stolt upp sin näst intill helt avklädda kropp på Instagram där följarna hyllar  henne. 

”omg sjukaste jag sett wooooow”, skriver en följare. 

Artisten Molly Sandén, 25, har vid flera tillfällen pratat om sin kropp. Under flera år hade Molly problem med dålig självkänsla och har vid flera tillfällen fått pikar för sin vikt. 

När hon under en period i sitt liv bodde i Los Angeles och jobbade på sin musikkarriär möttes hon av jobbiga kommentarer från managers som sa att hon var överviktig. 


LÄS MER: Molly Sandén hyllas för sin nya stil 


– Det var faktiskt två olika managers som sa att jag måste gå ner 10-15 kilo om vi skulle kunna jobba ihop. I ett rum med bara män, jag satt där helt själv. Jag trodde först att de skojade, berättade hon i SVT-programmet "En kväll i New York". 

https://www.instagram.com/p/BWNIoWrBJht/

Visar stolt upp sin kropp på Instagram

I dag har Molly Sandén blivit mer bekväm i sin egen kropp. På Instagram visar artisten nu upp sig själv. På bilden sitter hon på en solstol i bar överkropp och döljer sina bröst med en serietidning. 

Nu hyllas hon av följarna för den somriga bilden. 

Flera skickar hjärtemojis och uppskattande kommentarer. 

”omg sjukaste jag sett wooooow”, ”Amen orkar ej vad snygg”, ”Sjukaste!!!! Så jävla fin molly”, ”Men du skojar med mig?! Man får ju ångest när man ser hur vacker du är”, ”Så jävla fin, dör för dig!!” och ”Du gör mig generad!”, är några av de kommentarer som hon fått. 


LÄS MER: Dannys heta kärleksbild med Molly Sandén 


https://www.instagram.com/p/BUlZZ3ngzh3/?taken-by=dannysaucedo

För bara några veckor sedan publicerade Molly Sandéns fästman Danny Saucedo en het semesterbild på sig själv tillsammans med Molly. Bilden fick över 18 000 gillningar och många kommentarer. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.