Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Molly och Dannys kyss på prinsbröllopet

Molly och Danny fångades på bild i slottsfönstret när de delade en kyss.
Foto: Sven Lindwall
Popstjärnorna skriver nu själva om den magiska kvällen.
Prins Carl Philip och prinsessan Sofia.
Foto: Olle Sporrong
Danny Saucedo och Molly Sandén.
Foto: Robert Eklund

Danny Saucedo och Molly Sandén fångades på bild när de pussades i ett fönster.

Nu skriver popstjärnorna själva om den kungliga bröllopsfesten på slottet.

"Helt overkligt och magiskt vill jag lova", skriver Danny Saucedo på Instagram.

Prinsessan Sofia överraskade sin nyblivna make prins Carl Philip och resten av bröllopssällskapet med att under middagen ställa sig upp som om hon skulle hålla ett tal. Men anförandet blev kort och i stället presenterade hon vännerna Molly Sandén och Danny Saucedo som tillsammans med Sofia hade skrivit en låt som Molly sjöng och Danny spelade piano till. Låten var Sofias kärleksförklaring till prinsen, och inslaget möttes av stort jubel.


LÄS MER: Därför vägrar Danny visa upp sin kropp.


Självklart stannade sedan Danny Saucedo och Molly Sandén kvar på bröllopsfesten, som pågick fram till klockan 06 på morgonen.

På Expressens bilder ses paret kyssas i ett fönster på Stockholms slott. Både Danny och Molly har publicerat bilderna på dem i fönstret på sina Instagramkonton och skriver om den lyckade festen.

"Nåja, vad är väl en bal på slottet... Helt overkligt och magiskt vill jag lova", skriver Danny Saucedo.https://instagram.com/p/36J4eVosGc/


Molly Sandén avslöjar på Instagram att bilderna är tagna klockan fem på morgonen.

"Detta magiska moment som var ett av dom lyckligaste någonsin!", skriver hon om tillfället då hon och Danny stod i fönstret och kysstes.

Redan under lördagen skrev hon på Instagram om den nyskrivna låten som hon och Danny framförde.


LÄS MER: Molly Sandén ber om hjälp efter sabotaget.


"Det har varit en sån otroligt stor ära för mig och @dannysaucedo att tillsammans med Sofia få skriva en låt av Sofias kärleksförklaring till Prins Carl-Philip. Stort grattis världens finaste brudpar. Ni har verkligen bevisat att kärleken övervinner allt", skrev hon då.

På fredagens fest inför bröllopet var Danny överraskningsgäst och sjöng en låt till prinsessan Sofia, en present från prins Carl Philip.Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.