Molly Nutleys skräck – över tanken på familjen

Molly Nutley berättar om sin största skräck i livet.
Foto: ANDERS WIKLUND/TT / TT NYHETSBYRÅN
Molly Nutley medverkar tillsammans med bland annat skådespelaren Angelika Prick i miniserien ”Bröllop, begravning och dop”.
Foto: FREDRIK PERSSON/TT / TT NYHETSBYRÅN
Helena Bergström med maken Colin Nutley.
Foto: TT NYHETSBYRÅN

Molly Nutley är aktuell i en ny miniserie på TV4.

Nu berättar skådespelaren om den tuffa inspelningen och om sin största skräck i livet.

– Det är en grej man inte kan förbereda sig på heller, säger Molly Nutley till Expressen.

Skådespelaren Molly Nutley är aktuell i nya miniserien ”Bröllop, begravning och dop” som regisseras av hennes pappa Colin Nutley.

Tv-serien består av fyra avsnitt och handlar om två familjer som syltas samman i och med ett bröllop – vars händelseförlopp leder till en begravning och ett dop.Inspelningen påverkade skådespelaren Molly Nutley starkt – i synnerhet begravningen.

– Jag har en tokskräck för begravningar om jag ska vara ärlig. Antagligen för att man inte pratar så mycket om döden, säger Molly Nutley och fortsätter:

– Jag mådde faktiskt ganska dåligt av att sitta där i kyrkan. Även om man vet att det inte är på riktigt.

Molly Nutley om sin största skräck i livet

För Molly Nutley innebar inspelningen att nästan hela familjen var samlad då också mamma Helena Bergström har en roll i serien.

Inspelningen var inte bara jobbig för Molly Nutley eftersom hon behövde vistas i en begravningsmiljö. Rollen tvingade henne även att reflektera över det hon fasar över mest av allt.

– Det är min största skräck i livet att förlora mina föräldrar, säger Molly Nutley och fortsätter:

– Det är en grej man inte kan förbereda sig på heller.Men att tvingas fundera och diskutera kring de ämnen som skrämmer hjälper menar skådespelaren.

– Det är bra att allmänt prata om att livet inte är för evigt, säger Molly Nutley.

Utöver Molly Nutley och Helena Bergström medverkar även skådespelarna Maria Lundqvist, Angelika Prick, Marie Göranzon, Jan Malmsjö och Alexander Karim med flera i den stjärnspäckade serien.

”Bröllop, begravning och dop” har premiär på TV4 den 17 februari – men finns redan nu på C More. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.