Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Molly Nutleys chock – efter fästmannens ord direktsändning

Molly Nutley och Gustav Lind.
Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES
Molly Nutley.
Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES

När Molly Nutley, 22, och kärleken Gustav Lindh, 22, gästade TV4:s "Nyhetsmorgon" blev pojkvännens ord för mycket för Molly Nutley.

I morgonsoffan utbrast skådespelerskan tillslut:

– Men Gud vad är det här för morgon?

Skådespelarna Molly Nutley och Gustav Lindh spelar ett par i Helena Bergströms, 53, nya film "En jävla cirkus". Under inspelningarna blev de båda också ett par på riktigt. Nu har de förlovat sig.

När skådespelarparet var med i TV4:s "Nyhetsmorgon", med programledarna Jenny Strömstedt och Steffo Törnquist, berättade de om ur de föll för varandra.

– Jag blev sjukt glad när jag hörde att det var Molly som hade den andra rollen. Hon är så dynamisk och generös skådis. Sen när vi lirade mot varandra var det som ... jag har aldrig varit med om det förut, att det funkar så bra. Några av de tuffaste scenerna vi förberett oss på mycket ... sen så när man spelar mot henne, jobbet blir så enkelt på något vis, sa Gustav Lindh och hyllade kärleken.

Molly Nutleys reaktion i TV4: "Men Gud"

– Molly är en jätteduktig skådis, fortsatte Lindh.

Och då blev det för mycket för Molly Nutley att hantera. Skådespelerskan, dotter till skådespelerskan och regissören Helena Bergström och kultregissören Colin Nutley, 73, reagerade på kärlekens hyllningar:

– Men Gud vad är det här för morgon, utbrast Molly Nutley i ett skratt.

Sen gav hon tillbaka:

– Det är Gustav också, han är fantastisk och verkligen ... exakt likadan tillbaka.

Kompisen happy Jankell avslöjade förlovningen på Instagram

I augusti berättade Molly Nutley att hon och pojkvännen varit tillsammans i fem månader. I samband med det la hon upp en bild på sig och kärleken tillsammans i en pool.

https://www.instagram.com/p/BXQaDcRAcxp/?taken-by=mollyrebeccanutley

Och i förra veckan avslöjades parets förlovning. Skådespelerskan Happy Jankell, 23, la då upp en bild på Molly Nutley och Gustav Lindh på Instagram. Till den skrev hon:

"Vackra, nyförlovade, framgångsrika. På en terrass på Grand Hôtel efter deras premiär."

När Jenny Strömstedt, i TV4:s "Nyhetsmorgon", tog upp parets förlovning började både Molly Nutley och Gustav Lindh att fnittra. På Jenny Strömstedts gratulation svarade de båda lite blygt:

– Tack så mycket.

https://www.instagram.com/p/BaVBK6bjuno/?taken-by=happyjankell

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.