Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Molly Nutley: "Har varit världens bästa gudfar"

Rikard Wolff, Molly Nutley och Helena Bergström i samband med filmen "Änglagård tredje gången gillt".
Foto: YLWA YNGVESSON

Rikard Wolff var gudfar till Molly Nutley och kände hennes föräldrar Helena Bergström och Colin Nutley sedan 25 år tillbaka.

Kort efter Wolffs dödsbesked gick Molly Nutley ut på Instagram och delade med sig av en kärleksbild:

"Alltid i våra hjärtan", skrev hon intill. 

Molly Nutley har känt Rikard Wolff under hela sitt liv. Hennes föräldrar Helena Bergström och Colin Nutley gjorde den klassiska filmen "Änglagård" tillsammans med Rikard Wolff 1992 och blev vänner.

Tre år senare föddes Molly Nutley och Rikard Wolff blev hennes gudfar. 

För Expressen berättar hon nu att hon träffade sin gudfar för en kort tid sedan. 

– Han har varit världens bästa gudfar och alltid funnits där, alltid varit den som har hört av sig om man har gjort någonting för att visa att han är stolt. Ett praktexemplar för vad en gudfar kan vara, säger hon.


LÄS MER: Rikard Wolff är död – blev 59 år gammal

https://www.instagram.com/p/BbmU1kQg2sx/?hl=sv&taken-by=mollyrebeccanutley

LÄS MER: Kändisarnas hyllningar till Rikard Wolff


Kort efter dödsbeskedet la Molly Nutley ut en kärleksbild på Instagram, som visade henne tillsammans med sin mamma Helena Bergström och hennes gudfar Rikard Wolff.

– Han är en av min mammas bästa kompisar och en av min pappas bästa kompisar och min gudfar. Vi har alltid umgåtts sedan jag var liten, säger hon. 

Hon berättar också om känslorna när Rikard Wolff blev sjukare.

– Det är aldrig kul att se någon man älskar vara sjuk. Så det har varit jobbigt. Men han har varit så stark och fantastisk, så man har fått mycket hopp.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.