Molly: Danny stöttade
mig – efter Eric Saade

När artisten Molly Sandén var 14 blev hon tillsammans med Eric Saade, också artist. Fem år senare gick paret skilda vägar i en uppmärksammad separation.
Foto: Christian Örnberg
I dag pendlar paret mellan Stockholm och Los Angeles. I USA umgås de med svenska stjärnor som Avicii och Sebastian Ingrosso.
Foto: Robban Andersson
Mitt i uppbrottet träffade Molly nuvarande pojkvännen Danny
Foto: Robert Eklund

När Molly Sandén och Eric Saade gjorde slut turades hennes systrar om att ta ledigt från skolan för att stötta.

Men mitt i sorgen dök Danny Saucedo upp och gav henne råd - som ledde till att de blev ett par.

- Han sa till mig att jag hade förändrats och att det inte var till det bättre, säger Molly i fredagens avsnitt av "Hellenius hörna", där hon också berättar om deras gemensamma liv i Los Angeles.

När artisten Molly Sandén var 14 blev hon tillsammans med Eric Saade, också artist. Fem år senare gick paret skilda vägar i en uppmärksammad separation. I fredagens avsnitt av "Hellenius hörna" berättar Molly, 22, om den tuffa separationen.

- Det var stunder när jag var nära på att ge upp. Det var mycket som kaosade ihop på samma gång. Jag fick riva allt och börja om på nytt, berättar Molly.

Tog hjälp av systrarna

För att ta sig ur krisen tog hon hjälp av sina systrar Frida och Mimmi.

- De tog ledigt från skolan för att turas om och passa mig de första dagarna, säger hon i programmet.

Men det fanns en annan person som betydde mycket för henne - nuvarande pojkvännen Danny Saucedo.

- Mitt i träffade jag Danny, som jag har känt i många år, som alltid har varit någon jag har vänt mig till för råd. Han sa till mig att nu tycker jag faktiskt att du har förändrats, och jag vet inte om det är till det bättre, säger Molly och fortsätter:

- Då började jag märka att jag brydde mig om vad han tyckte, och sen träffades vi igen och började lära känna varandra på riktigt, och då blev jag kär.

Pannkaksmys hos Avicii

I dag pendlar paret mellan Stockholm och Los Angeles. I USA umgås de med svenska stjärnor som Avicii och Sebastian Ingrosso. Bland annat har de svenskt pannkaksmys hemma hos Avicii, berättar Molly när hon i programmet visar upp bilder från sin mobiltelefon.

- Jag är väldigt nära vän med hans flickvän, förklarar hon för programledaren David Hellenius.

Hellenius Hörna sänds på TV4 klockan 21.30 i kväll.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.