Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Möllers tårar när han berättade om sonen

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Här brister det för komikern Måns Möller när han berättar om sin son.

Måns Möller ses oftast skrattande i tv.

I "Nyhetsmorgon" i TV4 brast det för komikern när han berättade om sin kommande föreställning om autism - som är inspirerad av hans liv med sonen Viggo som har diagnosen.

– Jag har gjort 20 intervjuer om det här, det har aldrig hänt förr, sa Möller.

Måns Möller är hyllad som stå upp-komikern som ofta lockar till skratt och drar fräcka skämt med ett brett leende på läpparna. I TV4:s "Nyhetsmorgon" sågs komikern i en helt annan sinnesstämning. När han berättade om 7-årige sonen Viggos autism för programledaren Jessica Almenäs brast Måns Möller ut i tårar.

– Jag har gjort 20 intervjuer om det här, det har aldrig hänt förut, sa han.

Gör föreställning

Måns Möller har i intervjuer berättat om sin tuffa tid efter att sonen diagnosticerades med autistiskt syndrom. Nu gör han ståuppkomik om ämnet, i föreställningen "Jävla pajas - det här skojar du inte bort". Till hjälp har han tagit Jonas Gardell, som tidigare tacklat svåra ämnen på scen.

– Jag har haft panik inför det här, sa Måns Möller om den kommande föreställningen.

Det var märkbart att Möller var tagen av att berätta om sonens diagnos.

– Jag är ju glad för det mesta. Kanske inte för fem minuter sedan, sa han när han samlat sig efter tårarna.


Lovorden lät inte vänta på sig. Måns Möller hyllades i de sociala medierna för sin styrka att berätta - och för modet att visa sina känslor öppet i tv.

"Känslan när @månsmöller börjar gråta under intervjun i . Det blev knäpptyst i kontrollrummet. Starkt och modigt, Måns", skriver Wivianne Svedberg, redaktör på Nyhetsmorgon på Twitter.

Hundratals twittrare stämde in i hyllningarna av den gripande intervjun.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.