Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Modellstjärnans son död – blev 24 år gammal

Harry Brant blev 24 år gammal.
Foto: AMY SUSSMAN / AP TT NYHETSBYRÅN
Stephanie Seymour.
Foto: RICHARD BEETHAM/SPLASH NEWS / RICHARD BEETHAM/SPLASH NEWS SPLASH NEWS

Supermodellen Stephanie Seymours son Harry Brant har dött, 24 år gammal.

Brant dog till följd av en överdos på söndagen. Enligt Daily Mail hade han en lång historia av missbruk och skulle ha påbörjat rehab bara några dagar efter sin död.

I ett uttalande till New York Times bekräftar Stephanie Seymour och miljärdärsmaken Peter Brant dödsfallet.

”Vi kommer för alltid vara förkrossade över att hans liv förkortades av denna fruktansvärda sjukdom. Harry åstadkom mycket under sina 24 år, men vi kommer aldrig få se hur mycket mer han hade kunnat göra.”, skriver familjen.

Harry Brant var ett känt namn inom societetsvärlden i New York. Han hade även ett stort modeintresse och experimenterade mycket med kläder tillsammans med sin bror, Peter Brant II.

”Harry var en kreativ, älskad och kraftfull själ som förde lyste upp så många människors hjärtan.”, skriver familjen i New York Times.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.