Foto: IKM PICS/JIM BENNETT/VANTAGENEWS.CO / STELLA PICTURESFoto: IKM PICS/JIM BENNETT/VANTAGENEWS.CO / STELLA PICTURES
 Foto: IKM PICS/JIM BENNETT/VANTAGENEWS.CO / STELLA PICTURES
Foto: AP / AP TT NYHETSBYRÅNFoto: AP / AP TT NYHETSBYRÅN
 Foto: AP / AP TT NYHETSBYRÅN

Modellens oväntade vändning – efter traumatiska kidnappningen

Publicerad

 

Brittiska modellen Chloe Ayling, 20, kidnappades och lades i en resväska. 

Nu uppges hon dejta den 23 år äldre tv-komikern David Walliams, 46.

– Han har helt klart fattat intresse för henne, säger en källa till The Sun. 

I juli förra året ska den brittiska modellen Chloe Ayling, 20, ha kidnappats i Milano.  Enligt åtalet ska hon ha lurats till en plats i tro om att hon skulle fotograferas i en fotostudio, men när hon kom till platsen visade det sig vara en övergiven kontorslokal. 

Där ska hon ha överfallits av två personer, drogats och blivit nedstoppad i en resväska.

 

LÄS MER: Kidnappade modellen Chloe om dagarna hon var bortförd

 

Den italienska polisen misstänkte att Chloe Ayling skulle säljas som sexslav på Darknet, för en halv miljon kronor i bitcoins.

Men hon släpptes. Enligt uppgifter till flera medier berodde det på att kidnapparna upptäckte att hon hade barn, eftersom att ha barn var något som ”gick emot gängets regler”, skriver Daily Mail.  

Ihop med 23 år äldre komikern

Enligt The Mirror har glamourmodellen nu inlett en relation med David Walliams, känd från ”Little Britain” och som jury i ”Britains got talent”. 

 

David Walliams.Foto: JULES ANNAN / RETNA/AVALON

Enligt en källa till The Sun är det Walliams som styrt upp mötet och arrangerat så modellen skulle besöka hans hem i London. Walliams ska enligt tidningen vara intresserad av Aylings historia.

– Han har helt klart fattat intresse för henne. Det är ett fall av att ”vänta och se” om deras relation kommer att växa, säger samma källa. 

Får ta emot dödshot från skeptiker

En man i 30-årsåldern står nu inför rätta för att ha kidnappat modellen och försökt kräva en lösensumma. Mannen säger att hon försvann frivilligt. 

Spekulationer om att Chloe Ayling ska ha fabricerat kidnappningen för publicitet startade även i förra året. Det efter att en övervakningsfilm släppts som visar hur Ayling och den åtalade håller varandra i handen. 

Enligt hennes advokat, Francesco Pesce, har hon fått ta emot dödshot av folk som menar att hon ljuger.

– Hon är ledsen över det faktum att många inte tror på hennes historia. Men hon är stark och kommer att gå vidare, säger han till BBC.  

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag