Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Modellens oväntade vändning – efter traumatiska kidnappningen

Foto: IKM PICS/JIM BENNETT/VANTAGENEWS.CO / STELLA PICTURES
Foto: AP / AP TT NYHETSBYRÅN

 

Brittiska modellen Chloe Ayling, 20, kidnappades och lades i en resväska. 

Nu uppges hon dejta den 23 år äldre tv-komikern David Walliams, 46.

– Han har helt klart fattat intresse för henne, säger en källa till The Sun. 

I juli förra året ska den brittiska modellen Chloe Ayling, 20, ha kidnappats i Milano.  Enligt åtalet ska hon ha lurats till en plats i tro om att hon skulle fotograferas i en fotostudio, men när hon kom till platsen visade det sig vara en övergiven kontorslokal. 

Där ska hon ha överfallits av två personer, drogats och blivit nedstoppad i en resväska.

 

LÄS MER: Kidnappade modellen Chloe om dagarna hon var bortförd

 

Den italienska polisen misstänkte att Chloe Ayling skulle säljas som sexslav på Darknet, för en halv miljon kronor i bitcoins.

Men hon släpptes. Enligt uppgifter till flera medier berodde det på att kidnapparna upptäckte att hon hade barn, eftersom att ha barn var något som ”gick emot gängets regler”, skriver Daily Mail.  

Ihop med 23 år äldre komikern

Enligt The Mirror har glamourmodellen nu inlett en relation med David Walliams, känd från ”Little Britain” och som jury i ”Britains got talent”. 

 

David Walliams. Foto: JULES ANNAN / RETNA/AVALON

Enligt en källa till The Sun är det Walliams som styrt upp mötet och arrangerat så modellen skulle besöka hans hem i London. Walliams ska enligt tidningen vara intresserad av Aylings historia.

– Han har helt klart fattat intresse för henne. Det är ett fall av att ”vänta och se” om deras relation kommer att växa, säger samma källa. 

Får ta emot dödshot från skeptiker

En man i 30-årsåldern står nu inför rätta för att ha kidnappat modellen och försökt kräva en lösensumma. Mannen säger att hon försvann frivilligt. 

Spekulationer om att Chloe Ayling ska ha fabricerat kidnappningen för publicitet startade även i förra året. Det efter att en övervakningsfilm släppts som visar hur Ayling och den åtalade håller varandra i handen. 

Enligt hennes advokat, Francesco Pesce, har hon fått ta emot dödshot av folk som menar att hon ljuger.

– Hon är ledsen över det faktum att många inte tror på hennes historia. Men hon är stark och kommer att gå vidare, säger han till BBC.  

Annons:

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!