Stephanie Seymour vill läggas in på rehab.Stephanie Seymour vill läggas in på rehab.
Stephanie Seymour vill läggas in på rehab.
Stephanie Seymour. Foto: Richard Beetham/Splash NewsStephanie Seymour. Foto: Richard Beetham/Splash News
Stephanie Seymour.  Foto: Richard Beetham/Splash News

Modellens önskan: Lägg in mig på rehab

Publicerad

Supermodellen Stephanie Seymour, 47, vill läggas in på rehab, efter att hon åtalats för rattfylleri.

Det var under förhandlingarna i rättsalen som hennes advokat uttryckte önskemålet till domaren.

Seymour ska ha backat sin bil rakt in i en annan.

Det var under tisdagen som förhandlingarna mot supermodellen inleddes i Greenwich, USA, skriver New York Daily News.

Supermodellen själv pratade inte under förhandlingarna, men hennes advokat vädjade till domaren att Stephanie Seymour ska få läggas in på ett rehabcenter där hon kan få hjälp med sina alkoholproblem.

Backade in i annan bil

Det är fortfarande inte sagt vad straffet kommer att bli för supermodellen.

 

LÄS MER: Supermodellen gripen efter rattfylleri

 

Det var för cirka en månad sedan som Stephanie Seymour ska ha kört sin bil med rejäla mängder alkohol i blodet. Modellen ska ha backat in i en annan bil som stod vid en stoppskylt – och sen när polisen kom till platsen vägrade hon att ta ett alkoholtest.

"Efter sex eller sju förfrågningar om hennes körkort, id-handling och försäkring, lyckades hon äntligen leta igenom väskan och lämna sitt körkort samt ett kreditkort", stod det i den polisanmälan som upprättades på plats, enligt tidningen People.

 

LÄS MER: Bilden på Seymour och hennes son rör upp känslor

Gift med Axl Rose

Stephanie Seymour är modell i USA och har bland annat arbetat för Victorias Secret. Hon förekommer även i två av Guns n' roses musikvideor - "Don't cry" och "November rain".

Hon har även tidigare varit i ett förhållande med Guns n' roses frontman, Axl Rose.

De blev tillsammans 1991, men separerade fyra år senare.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag