Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Modellens förändring – ovanliga ingreppet

Chrissy Teigen genomgick nyligen ett något annorlunda skönhetsingrepp.
Foto: RICHARD SHOTWELL / AP TT NYHETSBYRÅN
Nu delar hon med sig av tankarna kring förändringen för sina 25 miljoner följare på Instagram.
Foto: Instagram

Chrissy Teigen genomgick nyligen ett något annorlunda ingrepp – för att bli kvitt problemet med svettningar för gott.

Nu delar hon med sig av tankarna kring förändringen för sina 25 miljoner följare på Instagram.

”Verkligen det bästa draget jag har gjort någonsin”, skriver hon i en Instagram Story.

Modellen och författaren Chrissy Teigen, 33, blev känd när hon var modell för Sport Illustrateds baddräktssäsong för nio år sedan. I dag har hon över 25 miljoner följare på sin Instagram och delar dagligen med sig av sin vardag till sina följare. Nyligen publicerade hon videoklipp på sin Instagram story där hon gör ett något annorlunda ingrepp. Även detta fick självklart följarna hänga med på.

I klippen som Chrissy Teigen publicerat syns hon liggandes på en brits med ena armen upp i vädret samtidigt som en kirurg sätter en spruta i hennes armhåla. Sprutan innehöll botox och ingreppet som hon genomgick ska motverka överdriven svettning. Modellen visade sig bli väldigt nöjd över ingreppets resultat och menar att hon nu kommer att kunna använda kläder som hon tidigare upplevt problem med att använda.

”Botoxade mina armhålor i dag. Verkligen det bästa draget jag har gjort någonsin. Nu kan jag ha på mig silke igen utan att bli genomblöt. Woohoo!”, skriver Chrissy Teigen till klippen.

Blandade åsikter kring smärtan

Hur ont ingreppet egentligen gjorde verkar Chrissy Teigen själv ha delade meningar om. I klippen syns hon bita i en handduk för att kunna hantera smärtan men efter ingreppets slut berättar hon att det inte alls var så farligt som hon hade väntat sig.

”Det gjorde inte ont alls! Men jag gör också hårborttagning med laser där så min toleransnivå kan vara ganska hög”, skriver modellen på Instagram.

Gift med världsartisten 

Chrissy Teigen är gift med artisten John Legend, 40, som hon träffade när hon medverkade i Legends musikvideo. De har varit gifta sedan 2013 och har i dag barnen Luna Simone Stephens, 3, och Miles Theodore Stephens, 1, tillsammans.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.