Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Modellens bröstcomeback – efter bilden med dottern

Chirssy Teige och dottern.Foto: PLANET PHOTOS / PLANET PHOTOS SUPPLIED BY PLANET PHOTOS
Chirssy TeigeFoto: EVAN AGOSTINI / AP TT NYHETSBYRÅN

Kändismodellen Chrissy Teigen publicerade en bild på sig själv och dottern Luna i en trapp, där en del av Teigens ena bröst syns.

Bilden fick folk att reagera och kritisera hur avklädd profilen är tillsammans med sina barn – något som Chrissy Teigen tyckte förtjänade ett vasst svar.

”Hon sög på den i flera månader och verkar inte klaga särskilt mycket”, skriver hon på Instagram.

Det var i helgen som modellen Chrissy Teigen valde att publicera en gullig bild på sig själv och dottern Luna, som hon har med maken John Legend.

På bilden sitter de två i en trapp, Teigen stylad enbart i en rosa kavaj, medan dottern Luna sitter klädd i en zebraklänning och ser ut att fixa till sin mammas kläder.

”På fotografering med min stylist”, skriver modellen skämtsamt till bilden.

Teigens svar efter kommentarerna

Men bilden har också fått vissa att höja på ögonbrynen – flera reagerar nämligen på att den populära modellen är så pass avklädd tillsammans med sitt barn.

Teigen, som länge har gjort sig känd för sin vassa humor på sociala medier, verkar jobba enligt devisen ”dum fråga förtjänar dumt svar”, och har gett humoristiska svar till flera av de hånande kommentarerna.

En person har skrivit: ”Har du ens på dig underkläder?”, och fått svaret: ”Vadå, fryser du där uppe eller?”.

”Skyl dig själv”

En annan undrar varför modellen visar så mycket av bröstet.

”Herregud, skyl dig själv, din dotter sitter ju precis där”, skriver mannen – och Chrissy Teigen konstaterar att hennes dotter är van vid hennes nakna bröst efter all amning.

”Hon sög på den i flera månader och verkar inte klaga särskilt mycket”, skriver den roliga modellen som svar.

https://www.instagram.com/p/B5wy5Qjp_Aw/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.