Modellens bröst är så stora att hon har svårt att gå: ”Outhärdligt”

Rhian Sugden på en av sina underklädesbilder på sin Instagramsida.
Foto: Instagram / Instagram
Rhian Sugden var tidigare Page 3-modell i tidningen The Sun där bilder på lättklädda kvinnor visades upp.
Foto: Instagram / Instagram

Brittiska modellen Rhian Sugden, 35, har så stora bröst att hon har svårt att gå.

”Jag är framåthukad hela tiden”, säger modellen som nu tar hjälp av en personlig tränare för att minska brösten.

Rhian Sugden med behå-storlek 34F berättar för Daily mail att hon har så ont i ryggen av sina stora bröst att hon nu har svårt att gå.

Hon säger även att brösten har gett henne dålig hållning och att hon har svårt att hitta kläder som passar på överkroppen.

”Jag har alltid haft tur för att min mamma är smal så jag har bra gener och all min vikt sätter sig på brösten. Det är inte nödvändigtvis dåligt men nu är mina bröst så stora att det är outhärdligt att gå”, säger modellen i en brittisk podd. Hon berättar även att hon hade behå-storlek 32D när hon var glamourmodell för Page 3 i The Sun för några år sedan men att brösten nu har växt.

Modellen har funderat på att göra en bröstförminskning men är rädd för att få ärr. Hon tar därför hjälp av en personlig tränare för att förminska brösten och förbättra hållningen.

”Jag ska gå till en personlig tränare för att förminska mina bröst. Kolla vidare här, jag hoppas ha en b-kupa nästa vecka”, säger hon.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.