Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Modellens avslöjande – om skönhetsingreppet

Ellinor Bjurström berättar att hon varit sugen på att testa att göra en injektionsbehandling.Foto: /IBL / /IBL
Ellinor Bjurström har lagt fillers på tre olika områden i ansiktet, något som hon menar har gett ett naturligt resultat.

Modellen Ellinor Bjurström var sugen på förändring.

Nu berättar hon öppet om injektionsbehandlingen för sina följare.

”Jag hade funderat länge och tyckte att det var kul att testa”, skriver Ellinor Bjurström i ett inlägg på Instagram. 

Modellen Ellinor Bjurström, 24, har nu tagit ett beslut hon länge funderar över. Bjurström berättar i ett inlägg på Instagram att hon varit sugen på att testa att göra en injektionsbehandling.

”Efter många funderingar fram och tillbaka så bestämde jag mig för att göra lite fillers. Jag ska berätta mer om det imorgon”, skriver hon till en bild på sig själv på Instagram. 

Detaljerna om ingreppet

En dag senare publicerade modellen ytterligare en bild på sig själv där hon berättar mer om skönhetsförändringen. Ellinor Bjurström har lagt fillers på tre olika områden i ansiktet, något som hon menar har gett ett naturligt resultat. 

”Jag berättade i går att jag gjort fillers. Jag hade funderat länge och tyckte att det var kul att testa. 0.3 under vardera öga (för att inte se lika trött ut). 0.4 i läpparna och 0.3 på näsan för att få en högre näsrygg. Alltså inte så mycket på vardera ställe. Jag ville uppnå ett väldigt naturligt resultat och jag är så nöjd!”, skriver Ellinor Bjurström på Instagram. 

I samband med att berätta vad hon själv valt att göra uppmärksammar hon sina följare till att välja professionella kliniker om de själva vill göra något liknande. 

”Det är viktigt att gå till ett bra ställe som har legitimation. Det är också viktigt att de jobbar med välkända märken och vet vad dom gör”.

Viktigt att stå för vad hon gör

På Instagram story fick följarna ställa sina frågor och Ellinor Bjurström berättar då i videoformat att ingreppet inte berodde på att hon inte var nöjd med sitt utseende. 

– Att jag gjort fillers handlar inte om att jag inte tyckte att jag var fin innan. Jag är väldigt nöjd med mitt utseende men jag tyckte att det var kul med lite förändring. Jag gjorde detta enbart för jag själv ville, inte för någon annan sagt till mig eller så, säger hon i videon.

Ellinore Bjurström vill även göra det tydligt att det är viktigt för henne att berätta för sina följare när hon genomgår någon skönhetsförändring.

– Jag tycker att det är viktigt att man som influencer står för det man gör, säger Ellinor Bjurström till Expressen. 

https://www.instagram.com/p/BzZ-261IwRP/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.