Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Modellens arm krossad mitt under tv-inspelning

63-åriga modellen hyllas efter bilden
Christie Brinkley. Foto: JACKSON LEE/SPLASH NEWS / JACKSON LEE/SPLASH NEWS/IBL SPLASH NEWS
Christie Brinkley. Foto: AO IMAGES, PACIFICCOASTNEWS / STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWS

Tidigare supermodellen Christie Brinkley har råkat ut för en hemsk olycka under inspelningen av ”Dancing with the stars” – amerikanska ”Let's dance”.

Det var under ett lyft som Brinkley föll handlöst, och krossade sin arm.

– Sekunden jag landade så kunde jag känna skärvorna i min arm, säger Christie Brinkley gråtandes till People.

Tidigare supermodellen Christie Brinkley, 65, hade tränat länge för att tävla i amerikanska versionen av ”Let's dance” – ”Dancing with the stars”.

Men stjärnan fick aldrig visa upp sitt hårda arbete, innan olyckan var framme under repetitionerna, skriver People. Det var under en träning på torsdagen som Christie Brinkley föll handlöst mitt i en dans – och bröt flera ben i armen.

– Sekunden jag landade så kunde jag känna skärvorna i min arm. Liksom, jag kände det bokstavligen i min handled, och jag tittade upp med en gång och sa: ”Jag är så ledsen, men jag har brutit min arm”, berättar Brinkley mellan tårarna för People på måndagen efter olyckan.

”Splittrat i tusen bitat”

Hon fortsatte:

– Det är ett litet ben i tummen som vanligtvis är vänt åt ett håll. Mitt var vänt åt helt andra hållet. Sen är det ett ben, som bara det var splittrat i tusen bitar, en miljon små bitar.

Det dramatiska fallet gjorde att Christie Brinkley lämnade ”Dancing with the stars”-repetitionerna med flera brutna ben, och tvingades till akut operation. Läkarna fick sätta in flera skruvar och en platta i den brutna armen. Utöver det hade modellen också fått handleden ur led, och tidigare under träningen även stukat foten, skriver People.

Brinkley verkar vara riktigt otursförföljd. Hon har tidigare överlevt en hemsk helikopterkrasch 1994, och har också varit med i en allvarlig olycka som involverade en häst och en bil.