Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Modellens ärliga meddelande till fansen

Vad är en influencer?
Georgia Gibbs är bland annat känd för sina bilder i Sports Illustrated.Foto: Instagram

Hennes Instagramflöde fylls dagligen med glammiga bilder och resor världen över.

Men modellen Georgia Gibbs erkänner att bilderna inte säger hela sanningen om hennes liv och mående. 

Modellen Georgia Gibbs, 24, har tävlat i Australiens motsvarighet till Fröken Sverige och deltagit i ”Top model” – men också tagit plats i Sports Illustrateds årliga baddräktsnummer. 

Men utanför modellkarriären och de glammiga bilderna på Instagram, där 24-åringen har 700 000 följare, har Georgia Gibbs kämpat på ett privat plan:

Med ensamhet.

Bilderna säger inte allt

I ett inlägg på Instagram skriver Georgia Gibbs om sin psykiska ohälsa.

”Förlåt att jag har varit lite frånvarande hörni. Jag har helt ärligt haft så blandade känslor på sistone. Bortom utsikterna, de stora städerna, de gulliga outfitsen, håret och min makeup, blir jag superensam ibland”‚ skriver hon i inlägget.

Georgia Gibbs skriver ofta om kroppspositivism och psykisk ohälsa, för att hjälpa andra, och öppnar nu upp sig om sitt eget liv. Modellen säger att hon känner sig dum som klagar ibland.

Jag känner att ensamhet fortfarande har ett visst stigma, en känsla av att vi skäms och inte vill prata om det. Jag känner ofta en dum känsla av pinsamhet när jag öppet medger att jag är ensam. Det är aldrig någon som visar er den sidan av mig, och ibland när jag reser runt finner jag det väldigt svårt att naturligt dela med mig av det här med er”, skriver Georgia Gibbs vidare.

https://www.instagram.com/p/B2p1GRqBaDY/

Känner tacksamhet

Modellen skriver vidare att hon har problem att hålla kontakten med familj och vänner till följd av att hon reser runt så mycket, vilket adderar till ensamheten.

I inlägget skriver 24-åringen att hon på sätt och vis får dåligt samvete över att hon mår så dåligt när hennes liv kan framstå som så enkelt och glamouröst.

”Så, även om jag är tacksam över det liv som lever det liv som jag gör vill jag dela med mig till er att om ni scrollar Instagram och ser hur alla delar ögonblick och skratt, och undrar om det bara är du som känner dig ensam, jag känner mig också ensam”, skriver hon i inlägget.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.