Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Modellen pekas ut som Paris Jacksons nya kärlek

Victoria's Secret-modellen Cara Delevingne och Paris Jackson var på dubbeldejt tillsammans med skådespelaren Macaulay Culkin och hans flickvän, skådespelaren och sångaren Brenda Song.
Foto: ROLO DE CAMPO / STELLA PICTURES BACKGRID US
Paris Jackson.
Foto: RICHARD SHOTWELL / AP TT NYHETSBYRÅN

Paris Jackson har funnit kärleken igen - i Victoria's Secret-modellen Cara Delevingne.

Hon bekräftar därmed också ryktet att hon är bisexuell.

Paret sågs kyssas efter en dubbeldejt med skådespelaren Macaulay Culkin och hans flickvän Brenda Song.

Michael Jacksons dotter Paris Jackson gjorde slut med expojkvännen Michael Snoddy för ett drygt år sedan.

Sedan cirkulerade uppgifter att hon var bisexuell och börjat dejta kvinnor. Enligt uppgifter skulle hon ha använt en dejtingapp - Raya - som bara cirkulerar bland en utvald skara människor, däribland många kändisar, och där sökt kontakt med kvinnor.


LÄS MER: Paris Jackson: "Ser mig själv som svart" 


– Paris har inte gjort någon hemlighet att hon gillat tjejer och hon kommer att fortsätta att vara öppen, sade då en uppgiftslämnare till Radar online.

– Hon är inte intresserad av att göra någon stor grej av sin sexuallitet. Hon tycker att det är onödigt att göra det år 2017, men hon har roligt och chattar med tjejer på nätet, sade källan vidare.


Victoria's Secret-modell


I maj ska så Paris Jackson ha hittat kärleken igen i Victoria's Secrets-modellen och skådespelaren Cara Delevingne, 25, vid galan MTV Movie Awards i Los Angeles, skriver OK.  Under modeveckan London Fashion Week i februari i år sågs de båda hålla varandras händer, vilket sågs som ytterligare ett tecken på deras spirande kärlek.

I Los Angeles i lördags kysstes paret passionerat - och det sågs som den definitiva bekräftelsen på deras relation.


LÄS MER: Paris Jackson: Min pappa mördades


Kyssen kom efter en middag och dubbeldejt med skådespelaren Macaulay Culkin, 37, och hans flickvän, skådespelaren och sångerskan Brenda Song, 29.

Macaulay Culkin råkar dessutom vara gudfar till Paris Jackson.

Enligt uppgifter till The Sun ska Paris Jackson och Cara Delevingne ha tillbringat julen tillsammans, och dessutom rest till London, Italien och Tjeckien ihop.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.