Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Modellen kan ta över i tv-succén Top Gear

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Jodie Kidd.
Jeremy Clarkson

Efter bråket tar nu Chris Evans över populära tv-programmet "Top gear".

Samtidigt förs nu diskussioner med modellen Jodie Kidd, skriver The Sun.

Här är kvinnan - som kan ta över "Top gear".

Tidigare i veckan blev det bekräftat att Chris Evans, 49, ersätter Jeremy Clarkson i "Top gear".

Nu berättar han även att han får med sig en kvinnlig programledare.

– Jag kan bekräfta det, till 100 procent, säger han enligt The Sun.

En källa till sajten uppger att före detta modellen Jodie Kidd, 36, har fört samtal med BBC om att ersätta någon av de andra "Top gear"-stjärnorna James May eller Richard Hammond.

Suzi Perry, 45, har det också förts diskussioner med.

– Jag är exekutiv producent och jag har första tjing på allting. Jag får vem jag vill anställa, vem jag inte vill anställa, och allt det, säger Chris Evans och fortsätter:

– Man eller kvinna, gammal eller ung. Du måste ha ett intresse för bilar och du måste ha kunskap om bilar. Du kan vara en mekaniker, eller en amatörmässig racingförare. Men du måste ha kunskap om bilar.


LÄS MER: Clarkson sparkas från "Top gear" efter bråket.


Samtidigt berättar han att den största utmaningen är att hålla ett redan vinnande koncept på samma nivå.

– Nyckeln till ett program som "Top gear" är att inte förlora det som redan är. Så det är bra med programmet, vilket i princip är allt, eftersom att det är så bra. Det har aldrig varit ett dåligt "Top gear". Inte ett enda avsnitt, säger Chris Evans.


LÄS MER: Clarkson: "Det lämnade ett hål i mig".


Det var i mars som Jeremy Clarkson sparkades från "Top gear". Detta efter att Jeremy Clarkson misshandlade en av programmets producenter.

Bråket ska ha utbrutit när Jeremy Clarkson inte skulle få biff med pommes frites efter att ha spelat in ett avsnitt av serien, då hotellet vid tillfället inte serverade varm mat. Dessförinnan ska han ha skrikit glåpord till i 20 minuter.Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.