Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Modellen hånas för relationen med DiCaprio

Leonardo DiCaprios 22-åriga flickvän, Camila Morrone, slår tillbaka efter ålderskritiken. Foto: LEXIE MORELAND/WWD/SHUTTERSTOCK / LEXIE MORELAND/WWD/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Följarna menar att modellen bara är ute efter pengarna – och att skådespelaren kommer dumpa Morrone inom några år. Foto: LUMEIMAGES.COM / STELLA PICTURES/LUMEIMAGES.COM/AVALON.RED B551
Camila Morrone. Foto: ANTHONY HARVEY / REX/IBL
Leonardo DiCaprio. Foto: XAVIER COLLIN/IMAGE PRESS AGENCY / STELLA PICTURES/AVALON/IMAGE PRESS AGENCY B799

Leonardo DiCaprios 22-åriga flickvän, Camila Morrone, slår tillbaka efter ålderskritiken.

Följarna menar att modellen bara är ute efter pengarna – och att skådespelaren kommer dumpa Morrone inom några år.

– Gud, folk är så elaka och fulla av ilska mot människor som de inte vet något om, säger Camila Morrone i ett videoklipp på Instagram, skriver People.

Skådespelaren Leonardo DiCaprio, 44, och modellen, Camila Morrones, 22, förhållande har kritiserats. Framför allt är det åldersskillnaden som tycks väcka reaktioner.

Efter att ha fått flera negativa kommenterar kring relationen valde Camila Morrone att publicera en video där hon talade ut om kritiken, rapporterar People.

”En kärlek som denna”

Dagen tidigare hade modellen publicerat en serie av svartvita bilder på den i dag avlidna skådespelerskan Lauren Bacall och hennes kärlek, Humphrey Bogart. Paret hade, precis som Morrone och DiCaprio, en över 20 års åldersskillnad men höll ihop trots kritiken de fick. Under sina 13 år ihop gifte de sig och fick två barn, innan Bogart gick bort år 1959.

https://www.instagram.com/p/B0Pfo7UJwYh/?utm_source=ig_web_copy_link

”En kärlek som denna”, skrev Camila Morrone till bilderna på Instagram, enligt nyhetssajten.

https://www.instagram.com/p/B0XQw03pzzG/

Fansen var snabba med att se likheterna mellan de två paren och kritiserade Morrones relation med den äldre skådespelaren i kommentarerna. En del menade att Leonardo DiCaprio enbart bryr sig om hennes kropp, och hävdade att han kommer att dumpa henne inom tre år”, skriver den brittiska nyhetssajten. Det medan andra menade att den 22-åriga modellen bara var med DiCaprio för pengarna.

Camila Morrone: ”Folk är så elaka”

Tillslut fick Camila Morrone nog av de negativa kommentarerna och säger i videoklippet som publicerades på hennes Instagram att hon läst några av kommentarerna.

– Gud, folk är så elaka och fulla av ilska mot människor som de inte vet något om, säger Camila Morrone i videoklippet, skriver People.

Hon fortsätter sedan:

– Jag antar att jag hoppades att folk denna fredag skulle lära sig att leva med lite mindre hat, och i stället fokusera sin tid och sitt intresse någon annanstans för att leva utan hat känns ganska bra.

Leonardo DiCaprio och Camila Morrone var för första gången kopplade till varandra i januari 2018, när de sågs ihop i Aspen i Colorado, skriver nyhetssajten. Sedan dess har paret synts ihop runtom i hela världen. Bland annat dök de upp på festivalen Coachella tillsammans och har fotograferats hand i hand i New York.