Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Modeprofilen död – ett år efter sjukdomsbeskedet

”Himlen har fått en ängel. Vi kommer att älska dig för evigt”, skrev hennes anhöriga på Instagram. Foto: Instagram
Bloggprofilen Kyrzayda Rodriguez drabbades av cancer för mindre än ett år sedan – på söndagen somnade modebloggaren in endast 40 år gammal. Foto: Instagram

Bloggprofilen Kyrzayda Rodriguez drabbades av cancer för mindre än ett år sedan – på söndagen somnade hon in endast 40 år gammal.

”Himlen har fått en ängel. Vi kommer att älska dig för evigt”, skrev hennes anhöriga på Instagram.

Bloggprofilen Kyrzayda Rodriguez fick beskedet att hon hade drabbats av cancer i magen i november förra året. Redan från början delade hon öppet med sig om sin sjukdomskamp och berättade för sina nära en halv miljon följare på Instagram om sjukdomsförloppet och behandlingar som hon tvingades genomgå.

Inte ens ett år efter sjukdomsbeskedet förlorade Kyrzayda Rodriguez kampen mot sjukdomen och somnade in endast 40 år gammal, skriver People. 

”Du var någon som inspirerade så många människor runt hela världen. Du var inte bara en ikon, du var en fantastisk dotter, mamma och vän. Våra hjärtan är krossade över att du har lämnat oss, men vi vet att du inte längre har några smärtor och nu kan vila.”, skrev Rodriguez anhöriga på hennes Instagramkonto under måndagen.

”Himlen har fått en ängel. Vi kommer att älska dig för evigt”, avslutades inlägget.

 

 

https://www.instagram.com/p/BnhsNZZDLAW/?taken-by=kyrzayda_

 

Vägrade att bära peruk

Trots sitt svåra sjukdomsbesked fortsatte Rodriguez att dagligen uppdatera sina följare och skriva om sin svåra kamp. När hon började att tappa sitt hår, som hon älskade innan behandlingarna, valde bloggprofilen att inte bära peruk och höll om sitt bara huvud på många av sina bilder.

"Vi distraheras så mycket av vad vi har på oss, vi glömmer att älska vår hud. Ägna lite mer tid varje dag åt att älska varje lite del av dig själv", skrev hon bland annat om beslutet att vägra peruk.

 

https://www.instagram.com/p/BmtA8-bjvuV/?taken-by=kyrzayda_

Bestämde sig för att avsluta behandlingarna

I augusti meddelade hon sina följare att hon bestämt sig för att avsluta sin behandling, då de inte fungerade.

”Jag har bestämt mig för att sluta de här behandlingarna så att jag kan njuta av resten av min tid med mina vänner och familj och för att vara så smärtfri som möjligt” skrev hon då.

 

 

https://www.instagram.com/p/BmRK50sj281/?taken-by=kyrzayda_

 

https://www.instagram.com/p/BkdredbDoIt/?taken-by=kyrzayda_

 

Annons:

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!