Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Misstänkt övergrepp i "Big brother"-huset

Nattens fest i "Big brother" ska ha gått för långt, menar upprörda tittare.

En manlig deltagare ska ha uppmanat en kvinnlig deltagare att utföra oralsex på en annan deltagare.

Kanalen utreder nu det hela.

– Vi vill veta hur deltagaren upplevt det hela, säger Camilla Filipsson, pressansvarig.

Efter gårdagens direktsändning av "Big brother" var det som vanligt fest i huset under kvällen och natten.

Men flera tittare hör nu av sig om en obehaglig händelse under festen. Det ska ha börjat med tafsande och brottning, och slutade med att en av de kvinnliga deltagarna ska ha blivit inlåst tillsammans med två manliga deltagare i ett rum.

Där ska hon enligt tittarna fått höra att hon inte får lämna rummet förrän hon utfört oralsex på en av männen. En av de manliga deltagarna håller för dörren och uppmanar kvinnan att utföra oralsex, medan den andra manliga deltagaren säger att han inte vill.

"Vi måste prata med henne"

Sändningen ska ha brutits, vilket bland annat kan ske om produktionen måste ingripa, om någon beter sig oacceptabelt, eller vid risk för att någon skadar sig - vilket kan ha varit fallet i sovrummet där deltagarna också brottades och ramlade mot en dörr.

"Big brother"-produktionen har under dagen meddelat att de utreder det hela, men vill veta vad den berörda kvinnan anser om det hela innan man kan uttala sig.

Några åtgärder är heller inte aktuella förrän man vet exakt vad som hänt, menar produktionen.

– Vi vill veta hur deltagaren upplevt det hela. Vi måste prata med henne, säger Camilla Filipsson, pressansvarig för "Big brother".

Expressen.se fortsätter att söka ansvariga på Kanal 9 för vidare kommentarer.

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.