Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Misstaget som höll på att stoppa Carola: ”Fel”

Carola Häggkvist: "Han är otroligt musikalisk".
Carola uppträder i ”Idol”...Foto: Stella Pictures
... tillsammans med Gottfrid Krantz. Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES

I fredagens veckofinal av ”Idol” paras deltagarna ihop med kända artister – och Gottfrid Krantz delar scen med Carola Häggkvist.

Men det var nära att den svenska superstjärnan inte kunde vara med i programmet, avslöjar hon på Instagram.

”Hade egentligen ett gig i Norge som var bokat på fredagen så jag var tvungen att tacka nej till Idol först men de hade tagit fel på dag”, förklarar Carola.

Gottfrid Krantz och Carola Häggkvist uppträder tillsammans på fredagskvällen, när det vankas duett-tema i ”Idol”. Duon intar scenen med Carolas egenskrivna hit ”Genom allt” från 2005 – medan de andra deltagarnas gästas av artister som Maja Ivarsson, Eric Gadd och Molly Sandén.

Carola visar upp ett smakprov från det kommande framträdandet på sin Instagram, och hyllad ”Idol”-deltagaren hon ska sjunga med.

”Tyckte nog att jag fick ur Gotte lite tryck & ’pop-rock’ i torsdags på repet!! Ska man göra låten ’Genom allt’ så måste man göra den ’all in.’ Whatever it takes! Och mena varje ord. ’Om jag än vandrar i dödsskuggans dal, så är jag inte rädd.. för Du är med mig, Du tröstar mig, och jag lämnar aldrig dig! Genom allt, genom eld..’. Så bra kille med massor av talang. Ikväll på Idol sjunger vi duett”, skriver hon på Instagram.

Carola nära tacka nej

Se Carolas framträdande tillsammans med Gottfrid Krantz.

Men artisten avslöjar också att hon var nära att missa ”Idol”, och till och med tackade nej från början – på grund av ett schemamissförstånd.

Carola var egentligen bokad att uppträda i Norge på fredagen, och tackade nej till ”Idol” tills hon fick veta att hon skulle vara i Norge först på lördagen.

”Hade egentligen ett gig i Norge som var bokat på fredagen så jag var tvungen att tacka nej till Idol först men de hade tagit fel på dag .. ha ha. Giget var egentligen på lördag!! Så nu kan jag göra både ock... Heja Norge. Last minute change of plans. Det är alright - t om till det bättre. En riktig blessing! Det blir kul ikväll!!”, skriver artisten glatt.

https://www.instagram.com/p/B4mB2djhXSm/

Carolas gör eget julprogram:

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.