Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Missen i "Big brother" - klipp sändes felaktigt

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Några av deltagarna i "Big brother". Bilden är tagen vid ett tidigare tillfälle.
Foto: Daniel Johansson/Eps

Innan sin medverkan i "Big Brother" gjorde en av årets deltagare en polisanmälan gällande hot, och förhördes nyligen av polis.

Det hela utfördes i bikten och skedde i direktsändning på nätet - den medverkande kan tvingas lämna huset för att delta i en rättegång.

- Jag kan bekräfta att deltagaren har varit i kontakt med polisen medan personen varit i huset, säger Pelle Porseryd, exekutiv producent.

Det var Jessica Rasmussen, 36, som i går fick lämna "Big Brother" under säsongens andra utröstning. Uppmärksamma tittare kunde på nätet nyligen se hur en av deltagarna försvann in i bikten, efter att själv ha berättat att den skulle träffa polis där inne. Personen är målsägande, alltså inte misstänkt för något brott.

- Nu ska jag gå in i bikten och prata med polisen, sa deltagaren i sekvensen som aldrig skulle ha visats, men som ändå sändes ut på nätet.

Hölls förhör i bikten

Kompletterande förhör hölls nyligen inne i bikten. Det materialet sändes dock aldrig.

Pelle Porseryd, exekutiv producent vill inte säga för mycket om utredningen.

- Jag vill egentligen inte gå in i detalj om det eftersom det gäller en av våra deltagare. Men det jag kan bekräfta är att personen har varit i kontakt med polisen.

Kommer deltagaren att lämna huset om det blir  aktuellt med rättegång ?

-  Jag kan inte kommentera det i dagsläget, det är ingenting som är aktuellt just nu.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.