Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Missen i "Big brother" - klipp sändes felaktigt

Några av deltagarna i "Big brother". Bilden är tagen vid ett tidigare tillfälle.Foto: Daniel Johansson/Eps

Innan sin medverkan i "Big Brother" gjorde en av årets deltagare en polisanmälan gällande hot, och förhördes nyligen av polis.

Det hela utfördes i bikten och skedde i direktsändning på nätet - den medverkande kan tvingas lämna huset för att delta i en rättegång.

- Jag kan bekräfta att deltagaren har varit i kontakt med polisen medan personen varit i huset, säger Pelle Porseryd, exekutiv producent.

Det var Jessica Rasmussen, 36, som i går fick lämna "Big Brother" under säsongens andra utröstning. Uppmärksamma tittare kunde på nätet nyligen se hur en av deltagarna försvann in i bikten, efter att själv ha berättat att den skulle träffa polis där inne. Personen är målsägande, alltså inte misstänkt för något brott.

- Nu ska jag gå in i bikten och prata med polisen, sa deltagaren i sekvensen som aldrig skulle ha visats, men som ändå sändes ut på nätet.

Hölls förhör i bikten

Kompletterande förhör hölls nyligen inne i bikten. Det materialet sändes dock aldrig.

Pelle Porseryd, exekutiv producent vill inte säga för mycket om utredningen.

- Jag vill egentligen inte gå in i detalj om det eftersom det gäller en av våra deltagare. Men det jag kan bekräfta är att personen har varit i kontakt med polisen.

Kommer deltagaren att lämna huset om det blir aktuellt med rättegång ?

- Jag kan inte kommentera det i dagsläget, det är ingenting som är aktuellt just nu.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.