Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Missar ”Mello”-repetition på grund av böldoperation

”Tack för alla krya på dig hälsningar, alla fina sms och all omtanke, den värmer långt in i hjärtat.”, skriver Jessica Andersson.
Foto: Jessica Andersson / Instagram
Blommor från Charlotte Perrelli.
Foto: Jessica Andersson / Instagram

Jessica Andersson, 47, ska tävla i Melodifestivalen.

Men nu tvingas hon ställa in repetitioner på grund av en operation.

”Fick åka in till sjukhus och skära bort en knöl/böld som jag fått på min mage”, skriver hon på Instagram.

Under fredagen skulle Jessica Andersson, 47, ha åkt till Stockholm för att prova kläder och repetera inför Melodifestivalen.

Men i stället tvingas hon stanna hemma efter en operation. Det handlade om en knöl eller böld på magen som opererades bort under torsdagen, skriver hon på Instagram.

”Detta medför dessvärre att jag just nu går som en fällkniv och har svårt att repa mitt nummer fullt ut”, skriver hon vidare.

Planen är fortfarande att Jessica Andersson ska framföra låten ”Horizon” under den första deltävlingen lördagen den 6 februari.

Jessica Andersson inför Mello: ”Så typiskt”

”Så typiskt .. här har man inte haft nånting att göra på flera månader och så äntligen när man har nånting att sätta tänderna i och som man har längtat efter .. ja då kom detta”, skriver hon på Instagram.

Hon avslutar inlägget med att skriva att operationen inte var allvarlig men att hon behöver läka efter ingreppet. 

Senare men ändå samma dag lägger Jessica Andersson upp en ny bild på Instagram – och tackar för stödet från fans och kolleger. 

”Tack för alla krya på dig hälsningar, alla fina sms och all omtanke, den värmer långt in i hjärtat.”

Hon riktar också ett särskilt tack till Charlotte Perrelli som skickat en blombukett: ”Du är så fin. Du gjorde min dag.”

Inlägget avslutas med en rad om att hon med följarnas stöd snart är på benen igen.


https://www.instagram.com/p/CKCHl_rsEaE/https://www.instagram.com/p/CKEVdUCM6DJ/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.