Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Miss Li klar för "Så mycket bättre"

Tolkar andra. Linda "Miss Li" Carlsson gör bland annat Magnus Uggla och Pugh Rogefeldt sällskap på Gotland i sommar. Foto: SARA STRANDLUND Foto: Sara Strandlund

Miss Li är det näst sista namnet i "Så mycket bättre", kan Expressen berätta.

Sångerskan ska tolka bland annat Magnus Uggla och Darin under sin vistelse på Gotland.

- Kontraktet är påskrivet och allt är klart, säger Expressens uppgiftslämnare.

Här är deltagarna

Maja Ivarsson

Ålder: 32

Bakgrund: Bildade Helsingborgsbandet Sounds under gymnasie­tiden, i slutet av 90-talet. Bandets debutalbum, "Living in America", släpptes 2002 och ledde till en Grammis för "bästa nykomling".

Bor: Malmö

 

Darin Zanyar

Ålder: 24

Bakgrund: Kom tvåa i "Idol" 2004 och har efter detta, inom loppet av sex år, haft fyra album-ettor. Har sommarpratat och skrev en låt till det kungliga bröllopet.

Bor: Upplands-Bro.

 

Olle Ljungström

Ålder: 50.

Bakgrund: Slog igenom på 80-talet med bandet Reeperbahn och spelade senare även i duon Heinz & Young. Sedan 1993 har han haft en framgångsrik solokarriär.

Bor: Sollebrunn.

 

Magnus Uggla

Ålder: 57.

Bakgrund: Slog igenom med "Varning på stan" 1977 och har sedan dess haft en karriär både som skådespelare och musiker. Han har släppt 23 album, det senaste 2011.

Bor: Danderyd

 

Pugh Rogefeldt

Ålder: 65

Bakgrund: Debuterade 1968 med singeln "Haru vart på cirkus" och blev något av en föregångare för rock på svenska. Känd från band som Grymlings och Rainrock.

Bor: Visby

 

Linda Carlsson

Ålder: 29

Bakgrund: Släppte debutalbum 2006 efter att ha upptäckts på Myspace. Har sedan dess hunnit släppa fyra album och medverkat bland annat på Lars Winnerbäcks album "Daugava".

Linda "Miss Li" Carlsson har länge varit eftertraktad för TV4:s succéprogram "Så mycket bättre". Sångerskan har tillfrågats de båda gångna säsongerna.

- Jag har inte tackat ja, jag är lite kryptisk där, sa Miss Li till Expressen i slutet av april om sin medverkan i årets upplaga.

Samtidigt bekräftade sångerskan att hon återigen fått frågan - och nu har äntligen alla bitar fallit på plats. Stjärnan gör Magnus Uggla, Olle Ljungström, Pugh Rogefeldt, Maja Ivarsson och Darin Zanyar sällskap på Gotland i sommar, kan Expressen berätta.

- Hon är klar, säger en uppgiftslämnare.

Genom åren har Miss Li hunnit släppa fyra album och medverkat på bland annat Lars Winnerbäcks hitlåt "Om du lämnade mig nu" som legat på Svensktoppen i 4,5 år då den åkte ut i april i år.

Ett namn kvar

TV4 vill inte kommentera nytillskottet till "Så mycket bättre".

- Vi väljer att inte kommentera några specifika namn förrän castingen är klar, säger Jonny Söderström, pressansvarig på TV4.

Nu återstår endast ett namn för att castingen ska vara komplett - och produktionen jobbar febrilt för att hitta rätt person. Enligt Expressens uppgifter söker man nu efter en kvinna från den mer glamourösa delen av artistvärlden.

Annons:

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!