Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Miriam Bryants kärleksuppvisning – efter artistens hemliga hintar

Nu visar Miriam Bryant stolt upp Teddy Vidal hand i hand på röda mattan under smygpremiären av ”Lejonkungen”. Foto: KARIN TÖRNBLOM/TT / KARIN TÖRNBLOM TT NYHETSBYRÅN
Miriam Bryant. Foto: /IBL / /IBL

Länge har hennes kärleksliv hållits hemligt.

Men nu visar Miriam Bryant stolt upp Teddy Vidal hand i hand på röda mattan under smygpremiären av ”Lejonkungen”.

Miriam Bryant, 28, sjunger ofta om brustna hjärtan och om hur svårt kärlekslivet kan vara. Men vad som sker i hennes eget kärleksliv är hon ofta väldigt hemlighetsfull med.

I slutet på förra sommaren under sin konsert på festivalen ”Way out west” hintade Miriam Bryant om hon hade hittat kärleken. Efter att sedan varit tyst om relationen ett bra tag bekräftade sångerskan till slut att hon var kär.

”Kär i dig” skrev hon i ett inlägg på Instagram utan att avslöja vem kärleken var.

Det spekulerades länge om att hon var tillsammans med Teddy Vidal, 32, men mer om relationen har hållits hemligt. Fram tills nu, under smygpremiären av nya filmen ”Lejonkungen” i måndags, dök Miriam Bryant upp hand i hand med manligt sällskap. Miriam Bryant och Teddy Vidal står på bilderna från tillställningen tillsammans och visar nu stolt upp sin kärlek.

Teddy Vidal har tidigare haft en relation med artisten Linda Pira, 33, och har tillsammans med henne tvillingsönerna Kyiam och Daviel.

Flyttar från lägenheten

Miriam Bryant la nyligen ut på sin Instagram att hon nu säljer sin lägenhet och att hon känner sig redo för att flytta.

”Nu säljer jag min lägenhet som jag älskar så mycket, men man ska la på nya äventyr!”, skriver hon i inlägget.

Gavellägenheten som är en tvåa på 40 kvadratmeter ligger i Bromma, Stockholm. Mäklaren vill dock inte kommentera varför popartisten flyttar, så ifall paret har planer på att flytta ihop återstår att se.

Stormigt förhållande

2016 bröt Miriam Bryant upp från sin tidigare relation med den tyska hårdrockstrummisen Tommy Hey, 24. Förhållandet beskrevs som stormigt och Miriam Bryant var öppen med sina känslor kring exet som hon kallade ”jävla skitstövel” på P3 Guld 2017.

Expressen har sökt Miriam Bryant.