Miriam Bryant skrev en låt om tidigare pojkvännen Tommy Hey. Foto: TOMAS LEPRINCEMiriam Bryant skrev en låt om tidigare pojkvännen Tommy Hey. Foto: TOMAS LEPRINCE
Miriam Bryant skrev en låt om tidigare pojkvännen Tommy Hey. Foto: TOMAS LEPRINCE
Artisten svarar kryptiskt på frågor om det finns någon ny kärlek i hennes liv. Foto: /IBL / /IBLArtisten svarar kryptiskt på frågor om det finns någon ny kärlek i hennes liv. Foto: /IBL / /IBL
Artisten svarar kryptiskt på frågor om det finns någon ny kärlek i hennes liv. Foto: /IBL / /IBL

Miriam Bryants kärleksbesked efter uppbrottet

Publicerad

Miriam Bryant har inte setts med någon ny partner sedan uppbrottet med tyska hårdrockstrummisen 2016. 

Frågan är om det finns någon ny kärlek i hennes liv. 

– Jag jobbar på det, så kan vi säga… säger hon kryptiskt till Hänt.  

Miriam Bryant sjunger ofta om brustna hjärtan och berättar öppenhjärtligt om hur livet inte alltid är så enkelt. 

I sitt sommarprat förra året berättade hon bland annat om  de tuffa åren i skolan och hennes bristande självbild. 

Hennes kärleksliv kan man också få en hint om genom hennes musiktexter. Bland annat handlar populära ”Black car" som är hennes största egna hit med 25 miljoner spelningar på Spotify.

Kallade exet för skitstövel

Låten handlar om hennes stormiga förhållande med den tyska hårdrockstrummisen Tommy Hey, 22 – exet som hon kallade ”jävla skitstövel” på P3 Guld 2017.

Men på senaste tiden har artiseten inte setts med någon annan partner och hur kärlekslivet ser ut i dag är hon inte så villig att dela med sig.

 

LÄS MER: Miriam Bryants ilska mot exet: "Den jävla skitstöveln" 

 

När sångaren var på plats under årets Grammisgala frågade Hänt hur hon jobbar med kärleksrelationen. Hon svarade leende:

– Jag jobbar på det, så kan vi säga…

Är alltid olyckligt kär

I höstas berättade Miriam Bryant att hon ständigt är olyckligt kär. I SVT-programmet "Ebbots ark” valde hon att sjunga en cover på "I can't make you love me" och berättar i programmet att hon valt just den låten för att hon är olyckligt kär.

Miriam Bryant och ex-pojkvännen Tommy Hey.Foto: OLLE SPORRONG

– Det känns som att jag alltid är olyckligt kär, det är typ mitt allmäntillstånd. Den senaste tiden har jag haft någon slags överväldigande ensamhet. Jag har känt mig sjukt ensam. Det finns en ensamhet i vardagen som är väldigt påtaglig för mig nu för tiden. Det har blivit som ett tema i mitt liv. Det låter så klyschigt men på något sätt tror jag att man kommer in i världen ensam, att man lämnar världen ensam och att livet handlar om att acceptera ensamhe, sa hon då.

Men det har kanske inte funnits så mycket tid för kärlek, då hon berättar att jobbet tagit en del tid. 

– Jag har skrivit en massa, en låt som släpps snart globalt. Har suttit i England och bara skrivit, säger hon till Hänt.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag