Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Mindy avslöjar Maria Montazamis hemlighet

Maria Montazami och Mindy Bondurant har brutit sin vänskap.
Foto: Thomas Engström

Maria Montazami gjorde i går succé i "Let's dance" och hade ett starkt stöd i studion. En som dock inte kommer för att stötta är bästa vännen Mindy som nu avslöjar hemligheten: De är numera ovänner.

De forna bästa vännerna har inte haft kontakt sedan december - enligt Mindy för att Maria visade upp en ny elak sida under deras Sverigeresa.

- Det är dött och över, säger Mindy om relationen.

Maria Montazamis och Mindy Bondurants vänskap blev snabbt populär i "Svenska Hollywoodfruar" - och ledde till en roadtrip genom Sverige som filmades för TV3. Men när Maria Montazami nu tävlar i "Let's dance" kan hon inte räkna med Mindys stöd. Under inspelningen i Sverige hände nämligen något - och i dag är de ovänner. Hon avslöjar nu att de inte har kontakt.

Upptäckte en ny sida

- Jag såg en sida av henne när vi filmade som inte matchade mig alls. Det sårade mig, säger Mindy Bondurant.

- Jag tror på karma. Jag gör saker, i stället för att snacka. Det betyder ingenting, det är bara fladdrande läppar. Jag behandlar alla med vänlighet, kärlek och generositet. Man får inte vara elak mot en sophämtare, slänga igen dörren mot ett bud, spotta på sitt filmcrew. Sådan är inte jag, fortsätter hon.

Hon vill inte gå in på detaljer kring vad som hänt mellan de forna vännerna, men säger mellan tårarna:

- Jag försöker vara storhjärtad och vara en bättre person i detta. Men jag kan inte ljuga, jag kan inte säga att vi är vänner. Det är dött och över. Men det hade inte behövt vara det, man behöver inte såra folk, säger hon och antyder att Maria inte gillade Mindys ökande popularitet.

- Världen är ju stor nog för att alla ska få en del. Och försöker man trycka ner folk och sätta stopp för dem så får det motsatt effekt till slut, tror jag.

"Har inte bjudit in henne"

Inte heller Maria Montazami vill gå in på vad som har fått vänskapen att ta slut men bekräftar att de forna vännerna inte ses eller talar med varandra.

- Vi är båda starka personligheter och har kraft att gå vidare. Ibland kommer människor snabbt och intensivt in i ditt liv och det går inte alltid som man tror, säger hon.

- Hon kommer inte att komma hit nu under "Let's dance". Jag har inte bjudit in henne helt enkelt. Vi har ingen kontakt.

- Det är så klart tråkigt.

Mindy säger att ni inte kommer att träffas igen?

- Säkert, kanske inte. Om hon inte vill det så.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.