Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

"Mina polare kallade
mig för apan"

Benjamin Ingrosso i "Breaking News".
Foto: Kanal 5
Fredrik Wikingsson och Filip Hammar.
Foto: KANAL5

Benjamin Ingrosso är på plats i "Breaking news" för att prata om sin framgång i Melodifestivalen - och om sina håriga armar.

Då berättar han en mörk historia från barndomen.

– Mina polare kallade mig för "apan" - så mamma rakade mina armar.

Benjamin Ingrosso gick direkt till final med sin låt "Good lovin" i Melodifestivalen. Under tisdagskvällen var han gäst hos Fredrik Wikingsson och Filip Hammar i "Breaking news" för att prata om framgången - och sina håriga armar.

Programledarduon hade nämligen snappat upp att Ingrossos håriga armar blev ett hett samtalsämne under lördagkvällens deltävling.

– Jag har haft så där håriga armar sedan jag var åtta år, säger Benjamin Ingrosso.

Sedan delar han med sig av en mörk historia från sin barndom.

– När jag var åtta så minns jag att mina polare kallade mig för "apan" - så mamma rakade mina armar med lödder och rakhyvel, berättar Ingrosso.

Benjamin Ingrosso: Den var ganska cool

Men han tycker inte att det var något större problem att vara den bland skolans killar som fick kroppsbehåring först.

– Det var ganska cool för mig, säger Ingrosso.

Schlagerstjärnan tycker dock att att det är tufft att bli bedömd för sitt utseende, och bekänner att han har sökt på sitt eget namn efter tävlingen.

– Det är förjävligt, det är inte så bra att söka på sig själv på Twitter har jag förstått nu. Det är mycket skit på Twitter.

Benjamin Ingrosso: Planerar att lämna Sverige

Benjamin Ingrosso har tidigare berättat att han planerar att lämna Sverige efter Melodifestivalen.

Det land han hoppas flytta till är Spanien, och staden Palma på ön Mallorca. Där bor sedan tidigare hans pappa Emilio Ingrosso.

– Ja, jag är lite sugen på att flytta dit. Jag bor ju oftast där hela somrarna och drar dit så fort och ofta jag kan. Det är så enkelt, det tar liksom fyra timmar med flyg. Det är samma som att åka till Malmö med tåg, så det går snabbt, säger han till Hänt.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.