Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Millie Bobby Brown svarar på kritiken mot klädvalet

Millie Bobby Brown syns allt mer ofta på röda mattan.Foto: PATRICK LEWIS/STARPIX FOR NETFLIX/SHUTT / REX TT NYHETSBYRÅN
15-åringen blev känd genom Netflix-serien ”Stranger things”.Foto: Instagram

Hon är känd från Netflix-serien ”Stranger things” och syns ofta i olika outfits på de röda mattorna i Hollywood numera.

Millie Bobby Brown, 15, berättar att många kritiserar henne för att klä sig för ”avklätt” och för ”vuxet.

Något som hon nu slår tillbaka mot.

Millie Bobby Brown, 15, slog igenom stort med Netflix-succén ”Stranger Things” – och blev som 13-åring en av de yngsta Emmy-nominerade skådespelarna någonsin.

Under 2019 gjorde hon även långfilmsdebut i den senaste ”Godzilla”-filmen.

Det blir därför naturligt att tonåringen ofta syns på röda mattan, vilket har haft sin baksida. Millie Bobby Brown får ofta kommentarer från fans och följare om sina klädval och outfits. Återkommande kommenterar har handlat om att den unga stjärnan klär sig ”för vuxet”, eller i många fall ”för avklätt”, enligt henne själv.

Sa ifrån mot ett fan

I samband med en semesterbild som lades upp på Instagram den 29 augusti var det flera följare som påpekade att skådespelarens jeanskjol var ”för kort”.

”Du har förändrats. Jag trodde du skulle vara annorlunda, och inte som alla tjejer med korta shorts och kjolar. Ta tillbaka den gamla goda Millie”, skrev en person.

https://www.instagram.com/p/BnEvR4Sg7gj/

Kommentarer som fick Millie Bobby Brown att slå tillbaka.

”Jag är ganska säker på att du antingen är en tonåring eller har varit en tonåring och har gått igenom den bergochdalbanan av förändringar och olika stilar. Tack men jag klarar mig!” svarade 15-åringen syrligt.

”Det är alltid svårt”

Hon har synts på röda mattan klädd i Dior, Givenchy och Prada sedan hon var 12 år gammal. Ständigt framför kamerorna och dömande ögon, men också med vetskapen om att hon måste vara en förebild.

Ja, alla tycks ha en åsikt om Millie Bobby Browns klädval, något som 15-åringen själv är medveten om.

– Det är alltid svårt att klä sig för röda mattan för många människor har åsikter och tråkigt nog säger man ju att man inte lyssnar, men på sätt och vis blir du tvungen. Jag sitter där och tänker att jag ska inte lyssna på vad de har att säga, journalister eller vem som helst som skriver negativt om min olämpliga outfit, säger Millie Bobby Brown i en ny intervju med Harper's Bazaar.

https://www.instagram.com/p/B4M_6b1nQ76/

Vill uppmuntra andra

I intervjun berättar Millie Bobby Brown att hon gillar att variera sina stilar och hoppas upptäcka nya ju äldre hon blir. Att 15-åringen förändrar sin klädstil i takt med att hon blir äldre är naturligt för henne, menar Millie Bobby Brown.

– Jag skulle verkligen tycka om att ha mer figursydda kläder nu. Jag känner att jag är på väg att bli någon nu, bli en kvinna, och jag vill visa det, säger hon.

Millie Bobby Brown säger också att hon försöker undvika negativa kommentarer, men också att hon är medveten om vad för signaler hon vill och inte vill skicka till sina unga följare och fans.

– Jag tänker på tjejerna som kommer att titta på bilden, på de där unga flickorna som kommer att titta på mig och kanske tänker ”wow, det är så där jag borde klä mig”. De är i min ålder, så det är dem jag tänker på. Jag vill försäkra mig om att jag påverkar och uppmuntrar att vara sin ålder och vara den man faktiskt är vid tidpunkten i ditt liv, säger hon till Harper's Bazaar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.