Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Millie Bobby Brown bryter upp med kärleken: ”Inget tvivel”

”Stranger things”-skådespelerskan Millie Bobby Brown har gjort slut med sin rugbyspelande pojkvän Joseph Robinson.
Foto: PATRICK LEWIS/STARPIX FOR NETFLIX/SHUTT / REX TT NYHETSBYRÅN
Paret, som gick ut med sin relation i januari, har inte tid för ett förhållande.
Foto: Snapchat

”Stranger things”-skådespelerskan Millie Bobby Brown har gjort slut med sin rugbyspelande pojkvän Joseph Robinson, skriver The Sun.

Paret, som gick ut med sin relation i januari, har inte tid för ett förhållande, säger en uppgiftslämnare till tidningen.

– De är ju båda så klart väldigt unga också, så det råder inget tvivel att de har mycket framför sig, säger uppgiftslämnaren.

Efter åtta månader tillsammans har ”Stranger things”-stjärnan Millie Bobby Brown, 16, och rugbysonen Joseph Robinson, 17, gått skilda vägar.

Paret visade först upp sin relation på snapchat i januari, och skrev då ”LY” – en förkortning för love you – på bilden.

Men sedan dess har kärleken svalnat.

– De var glada att visa upp det på sociala medier men det verkar som att relationen har gått sin gilla gång, säger en uppgiftslämnare till The Sun.

Paret drogs åt olika håll: ”Råder inget tvivel”

Joseph Robinson är son till brittiska rugbylegendaren Jason Robinson, och går i pappas fotspår med karriären. Samtidigt är Millie Bobby Brown den hetaste ungdomsskådespelerskan i Hollywood, samtidigt som hon har ett eget sminkmärke och gör modesamarbeten med bland annat Converse.

– De är båda mitt uppe i sina karriärer för tillfället. Millie har blivit en superstjärna över en natt och Josephs rugbykarriär är verkligen på uppgång så det kanske bara inte finns tillräckligt med tid för en romans. De är ju båda så klart väldigt unga också, så det råder inget tvivel att de har mycket framför sig, säger uppgiftslämnaren.

Artisten Lily Allen och ”Stranger things”-stjärnan David Harbour har hittat kärleken i varandra.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.