Miljardär pekas ut som Rihannas nya kärlek

Foto: FAVIER/E-PRESSPHOTO.COM / /IBL E-PRESS PHOTO.COM
Foto: MANOLO BLAHNIK VIA BESTIMAGE / /IBL BEST IMAGE
Artisten och sångaren Rihanna har tagit över Naomi Campbells expojkvänn, en saudiarabisk multimiljonär.
Foto: MANOLO BLAHNIK VIA BESTIMAGE / /IBL BEST IMAGE

Det är kärlek i luften som artisten Rihanna andas in. 

Under det senaste halvåret har stjärnan i hemlighet dejtat en saudiarabisk mångmiljardär Hassan Jameel, skriver tidningen The Sun. 

Och det är inte vilken multimiljonär som helst. Hassan Jameel är fotomodellen Naomi Campbells före detta pojkvän.

Den 29-åriga artisten Rihanna har en ny kärlek i sitt liv. Rihanna, som bland annat är känd för låten "Umbrella", har under en resa till Spanien setts mysa med multimiljonären Hassan Jameel, skriver The Sun.

Artisten och miljardären ska ha setts hångla i en pool tillsammans. 

– Hon har hållit det här dolt under ytan, men de har varit ett officiellt par sedan januari, ska en vän ha sagt enligt tidningen.


LÄS MER: Rihanna i blåsväder – efter drottninghån 


Rihanna kär i multimiljonär


Rihanna ska ha berättat för sina vänner att hon älskar sin nya pojkvän, Hassan Jameel, och att hon är helt bettutad i honom.

– De har spenderat mycket tid tillsammans, långt borta från nyfikna blickar, ska en person ha berättat skriver tidningen.

Rihanna ska ha åkt ett flertal gånger till England, där hennes multimiljonär bor, för att besöka honom.


LÄS MER: Rihanna attack på Donald Trump: Omoralisk gris


Tog över Naomi Campbells pojkvän


Hassan Jameel är vice ordförande och vice ordförande för familjeföretag Abdul Latif Jameel, en av världens största företag.

Multimiljonären har träffat brittiska kungligheter, och fotograferades med prins Andrew. Men han de finns fler välkända personer som Hassan Jameel kommit nära.

Den saudiarabiska multimiljonären ska ha dejtad modellen Naomi, 47. De bägge ska ha setts bli mysiga på en festival i Hyde Park förra sommaren, skriver The Sun.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.